Рецепт Африканська тушкована курка фото

Африканська тушкована курка
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування африканської тушкованою курки. Смачна страва на кожен день.

Опис приготування:

У великій сковороді з щільно закривається кришкою, нагріти масло на середньому вогні. Додати курку і швидко обсмажити. Дістати курку зі сковороди. Зменшити вогонь до середньо низького і додати часник, цибуля і картопля; гасити протягом 2 - 3 хвилин. Приправити кмином, koriandrom, чорним перцем, червоним перцем і сіллю. Не дозволяйте часнику підсмажитися.

Додати воду і підсмажену курку. Накрити кришкою сковороду і тушкувати, помішуючи, протягом 10 - 15 хвилин.

Зніміть кришку і додайте арахісове масло і горох. Зняти кришку і кип'ятити на повільному вогні ще 10 хвилин. Зняти з вогню, приправити за смаком і подавати.


  • Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
  • Курка, розрізана на шматочки - 1 штука
  • Зубчики часнику, подрібненого - 2 штуки
  • Цибулина, нарізана - 1 штука
  • Велику картоплю, нарізаний кубиками - 1 штука
  • Меленого кмину - 1 Чайна ложка
  • Насіння меленого коріандру - 1 Чайна ложка
  • Меленого чорного перцю - 1 Чайна ложка
  • Подрібненого червоного перцю - 1 Чайна ложка
  • Солі - 1 Чайна ложка
  • Води - 1 Склянка
  • Несолоного арахісового масла - 3/4 склянки
  • Банку гороху, обсушити і промити - 1 штука
У великій сковороді з щільно закривається кришкою, нагріти масло на середньому вогні. Додати курку і швидко обсмажити. Дістати курку зі сковороди. Зменшити вогонь до середньо низького і додати часник, цибуля і картопля; гасити протягом 2 - 3 хвилин. Приправити кмином, koriandrom, чорним перцем, червоним перцем і сіллю. Не дозволяйте часнику підсмажитися.

Додати воду і підсмажену курку. Накрити кришкою сковороду і тушкувати, помішуючи, протягом 10 - 15 хвилин.

Зніміть кришку і додайте арахісове масло і горох. Зняти кришку і кип'ятити на повільному вогні ще 10 хвилин. Зняти з вогню, приправити за смаком і подавати.

Схожі рецепти