Африканська тушкована курка
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування африканської тушкованою курки. Смачна страва на кожен день.
У великій сковороді з щільно закривається кришкою, нагріти масло на середньому вогні. Додати курку і швидко обсмажити. Дістати курку зі сковороди. Зменшити вогонь до середньо низького і додати часник, цибуля і картопля; гасити протягом 2 - 3 хвилин. Приправити кмином, koriandrom, чорним перцем, червоним перцем і сіллю. Не дозволяйте часнику підсмажитися.
Додати воду і підсмажену курку. Накрити кришкою сковороду і тушкувати, помішуючи, протягом 10 - 15 хвилин.
Зніміть кришку і додайте арахісове масло і горох. Зняти кришку і кип'ятити на повільному вогні ще 10 хвилин. Зняти з вогню, приправити за смаком і подавати.
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
- Курка, розрізана на шматочки - 1 штука
- Зубчики часнику, подрібненого - 2 штуки
- Цибулина, нарізана - 1 штука
- Велику картоплю, нарізаний кубиками - 1 штука
- Меленого кмину - 1 Чайна ложка
- Насіння меленого коріандру - 1 Чайна ложка
- Меленого чорного перцю - 1 Чайна ложка
- Подрібненого червоного перцю - 1 Чайна ложка
- Солі - 1 Чайна ложка
- Води - 1 Склянка
- Несолоного арахісового масла - 3/4 склянки
- Банку гороху, обсушити і промити - 1 штука
У великій сковороді з щільно закривається кришкою, нагріти масло на середньому вогні. Додати курку і швидко обсмажити. Дістати курку зі сковороди. Зменшити вогонь до середньо низького і додати часник, цибуля і картопля; гасити протягом 2 - 3 хвилин. Приправити кмином, koriandrom, чорним перцем, червоним перцем і сіллю. Не дозволяйте часнику підсмажитися.
Додати воду і підсмажену курку. Накрити кришкою сковороду і тушкувати, помішуючи, протягом 10 - 15 хвилин.
Зніміть кришку і додайте арахісове масло і горох. Зняти кришку і кип'ятити на повільному вогні ще 10 хвилин. Зняти з вогню, приправити за смаком і подавати.
Додати воду і підсмажену курку. Накрити кришкою сковороду і тушкувати, помішуючи, протягом 10 - 15 хвилин.
Зніміть кришку і додайте арахісове масло і горох. Зняти кришку і кип'ятити на повільному вогні ще 10 хвилин. Зняти з вогню, приправити за смаком і подавати.