Марокканські млинці «Baxgrir»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Ці ажурні млинці з безліччю дірочок зовсім нескладні у приготуванні, тому я всім раджу їх неодмінно готувати. Вони смачні і самі по собі, а також з будь-якими топінгами. Відмінна ідея сніданку!
Опис приготування:
Рецепт цих млинців старовинний, традиційний марокканський. Тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування, щоб отримати справжні ажурні млинці.
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Крупа манна - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Дріжджі сухі - 1/2 чайних ложки
- Жовток яєчний - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Вода тепла - 650 мілілітрів
1. Змішайте всі сухі інгредієнти.
2. Додайте масло і жовтки.
3. Додайте теплу воду.
4. Добре перемішайте. Тісто досить рідке.
5. Холодну сковороду змажте маслом, вилийте трохи тесту і смажте млинець тільки з одного боку на досить сильному вогні до готовності.
6. Смачного!