Рецепт Марокканські млинці «Baxgrir» фото

Марокканські млинці «Baxgrir»
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Марокканська кухня
Тісто
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Полудень
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Ці ажурні млинці з безліччю дірочок зовсім нескладні у приготуванні, тому я всім раджу їх неодмінно готувати. Вони смачні і самі по собі, а також з будь-якими топінгами. Відмінна ідея сніданку!

Опис приготування:

Рецепт цих млинців старовинний, традиційний марокканський. Тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування, щоб отримати справжні ажурні млинці.

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Крупа манна - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Дріжджі сухі - 1/2 чайних ложки
  • Жовток яєчний - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
  • Вода тепла - 650 мілілітрів
марокканські млинці
1. Змішайте всі сухі інгредієнти.
марокканські млинці
2. Додайте масло і жовтки.
марокканські млинці
3. Додайте теплу воду.
марокканські млинці
4. Добре перемішайте. Тісто досить рідке.
марокканські млинці
5. Холодну сковороду змажте маслом, вилийте трохи тесту і смажте млинець тільки з одного боку на досить сильному вогні до готовності.
марокканські млинці
6. Смачного!

Схожі рецепти