Рецепт Марокканські млинці фото

Марокканські млинці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Тісто, Мед
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Млинці

Хочете спробувати екзотичну страву, не виходячи з власної кухні? Ніяких особливих інгредієнтів не буде потрібно - все є у будь-якої господині, а ось млинці вийдуть не прості, а марокканські.

Пористі і ніжні млинці готуйте так: спочатку змішайте всі інгредієнти для тіста, крім води. Її спочатку підігрійте, потім влийте тонкою цівкою, постійно помішуючи. Залиште тісто на 45 хвилин. Потім, не перемішуючи, приступайте до смаженні. Виливайте частина тесту в центр сковороди, нерозподілений його по поверхні. Смажте тільки з одного боку на середньому вогні, щоб вони не засмажити. Коли верхня частина млинця перестане прилипати до руки - він готовий. Перед початком смаження розтопіть вершкове масло з медом і змащуйте цією сумішшю кожен млинець з двох сторін. Відразу подавайте на стіл. Смачного!

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Крупа манна - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Жовток яєчний - 2 штуки
  • Вода - 650 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач тіста - 0, 5 чайних ложки
  • Сухі дріжджі - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка (в тісто + на сковороду)
  • Мед - 7 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
марокканські млинці - фото крок 1
Змішайте борошно, манку, цукор, сіль, розпушувач і дріжджі.
марокканські млинці - фото крок 2
Додайте в суміш яєчні жовтки і рослинне масло.
марокканські млинці - фото крок 3
Трохи підігрійте воду і влийте в тісто постійно помішуючи.
марокканські млинці - фото крок 4
Потім залиште тісто на 45 хвилин, щоб воно підійшло.
марокканські млинці - фото крок 5
Перед початком смаження млинців розтопіть в окремому посуді вершкове масло і мед.
марокканські млинці - фото крок 6
Готове тісто не перемішуйте. Виливайте частина тесту в центр сковороди, нерозподілений його по поверхні. Смажте тільки з одного боку на середньому вогні, щоб вони не засмажити. Важливо зберегти білий гарний колір. Визначайте готовність дотиком до верхньої частини млинця - коли вона перестане липнути - можна знімати.
марокканські млинці - фото крок 7
Готовий млинець відразу ж змастити медовим соусом з двох сторін і відразу подавайте на стіл.

Схожі рецепти