Баклажани по-марокканські
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний спосіб приготування баклажанів, в якому особливе місце приділяється підбору прянощів, завдяки чому страва виходить неймовірно ароматне з приголомшливим незвичайним смаком, спробуйте самі.
Можливо, для кого-то таке поєднання баклажанів і меду може здатися дивним і не зовсім вдалим, але ж поки не спробуєш, напевно знати не будеш. Я теж спочатку поставилася до цього рецепту скептично, але все ж приготувала баклажани по-марокканські в домашніх умовах, і скажу вам чесно, це дійсно дуже і дуже смачно. Мед відмінно підкреслюємо смак баклажанів, а спеції надають всьому страві пікантності і приголомшливий аромат. Загалом, це досить вдале поєднання, так що не бійтеся експериментувати і пробувати щось новеньке, адже з цим простим рецептом баклажанів по-марокканські ви зможете перетворити звичайну вечерю на справжнє свято.
- Баклажан - 2-3 штук
- Мед - 1-2 Ст. Ложок
- Лимон - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Імбир свіжий тертий - 1 Ст. Ложка
- Зіра мелена - 1 Чайна ложка
- Перець червоний гострий мелений - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком