Рецепт Курка по-марокканські з оливками фото

Курка по-марокканські з оливками
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Марокканська кухня
Птах , Курка , Оливки , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 35 хв.

Курка улюблена в багатьох кухнях світу. З нею роблять все, що можливо уявити. Смак її змінюється часом до невпізнання. Давайте сьогодні подивимося, як її готують на африканському континенті.

Опис приготування:

Грудка за цим рецептом виходить соковитою, пряної, з невеликою кислинкою. На гарнір відмінно підійде рис в такому ж стилі. І для початку пропоную вам подивитися, як приготувати курку по-марокканські з оливками. Здивував мене в цьому варіанті цибулю, який я в тушкованому вигляді не люблю, а тут він виглядає просто чудово.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Оливки зелені - 10 штук (великі, без кісточок)
  • Курячий бульйон - 120 мілілітрів
  • Біле сухе вино - 60 мілілітрів
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Braai, гілочка - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
курка по-марокканські з оливками - фото крок 1
1. Курку змастіть сіллю і перцем. Потім викладіть на розігріту олію і обсмажте з обох сторін до готовності.
курка по-марокканські з оливками - фото крок 2
2. Після цього наріжте цибулю довгими смужками. Викладіть їх на розігріту олію. Додайте подрібнений часник. Гасіть овочі 9 хвилин на на невеликому вогні, іноді перемішуючи. Потім всипте перець і куркуму.
курка по-марокканські з оливками - фото крок 3
3. Далі влийте бульйон і вино. Викладіть оливки половинками.
курка по-марокканські з оливками - фото крок 4
4. Поверніть курку. Гасіть блюдо 7 хвилин на середньому вогні.
курка по-марокканські з оливками - фото крок 5
5. Подавайте блюдо з кінзою і соком лимона. Смачного!

Схожі рецепти