Курка по-марокканські
(покроковий рецепт з фото)
Якщо описати смак цієї приголомшливої курки декількома словами, то це справжній вибух емоцій і сплеск смакових відчуттів! !! Ви ніколи не пробували нічого подібного, так чому б не почати сьогодні.
Я ніколи не була в Марокко і не впевнена, що коли-небудь долечу до цієї чудової країни, але з цим рецептом приготування курки по-марокканські я цілком можу дозволити собі влаштувати незвичайний вечерю в арабському стилі. Я бачила багато передач про Марокко і уявляю, як вигладить ця барвиста стану, так ось це чудове блюдо таке ж яскраве, як і місце, де воно було придумано, причому як за зовнішнім виглядом, так і за смаком. Така курка виходить дуже ніжна і соковита, але при цьому пряна і ароматна, адже тут таке приголомшливе поєднання спецій і інгредієнтів, яке ми більше ніде не зустрінемо. Я вже кілька разів готувала таку курочку для своєї сім'ї, і завжди вона розходилася на ура, а зараз я хочу і вам розповісти, як зробити курку по-марокканські, і сподіваюся, що вона вам так само сподобається.
- Гомілка куряча - 10-12 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Оливки - 100 грам
- Шафран - 1 щіпка
- Петрушка свіжа - 15 грам
- Часник - 4-5 зубчиків (в маринад)
- Куркума - 0, 5-1 чайних ложки (в маринад)
- Кмин - 0, 5-1 чайних ложки (в маринад)
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок (в маринад)
- Сіль - За смаком (в маринад)
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки (в маринад)