Рецепт Печиво «Буссе ла тмессу» фото

Печиво «Буссе ла тмессу»
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Рецепти без шкоди
На полуденок , На швидку руку
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

«Буссе ла тмессу» з алжирського перекладається як «Цілуй, але не чіпай ». Смачне і ніжне пісочне печиво з кунжутом тане в роті, як солодкий поцілунок прекрасної дівчини.

Опис приготування:

У цьому рецепті звичайне пісочне печиво вдало доповнюють насіння кунжуту. До речі, частина його можна замінити на подрібнені горішки або кокосову стружку, також виходить смачно.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Кунжут - 100 грам
  • Борошно - 300 грам
печиво «Буссе ла тмессу» - фото крок 1
Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, воно повинно бути розм'якшеним. Борошно просійте в миску.
печиво «Буссе ла тмессу» - фото крок 2
Вершкове масло, цукрову пудру і кунжут перемішайте до однорідності.
печиво «Буссе ла тмессу» - фото крок 3
Додайте борошно, замісіть м'яке тісто.
печиво «Буссе ла тмессу» - фото крок 4
Тісто розділи 2 частини, накрийте харчовою плівкою і розкачати на пергаменті для випічки.
печиво «Буссе ла тмессу» - фото крок 5
Пласт розріжте на ромби. Можна скористатися вирубками для печива або мастики. Поставте запікатися в розігріту до 180 ° С духовку на 20-25 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці.
печиво «Буссе ла тмессу» - фото крок 6
Трохи остудіть, акуратно обваляйте в цукровій пудрі, зберігайте в щільно закритій ємності. Смачного!

Схожі рецепти