Печиво «Буссе ла тмессу»
(покроковий рецепт з фото)
«Буссе ла тмессу» з алжирського перекладається як «Цілуй, але не чіпай ». Смачне і ніжне пісочне печиво з кунжутом тане в роті, як солодкий поцілунок прекрасної дівчини.
У цьому рецепті звичайне пісочне печиво вдало доповнюють насіння кунжуту. До речі, частина його можна замінити на подрібнені горішки або кокосову стружку, також виходить смачно.
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Кунжут - 100 грам
- Борошно - 300 грам
Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, воно повинно бути розм'якшеним. Борошно просійте в миску.
Вершкове масло, цукрову пудру і кунжут перемішайте до однорідності.
Додайте борошно, замісіть м'яке тісто.
Тісто розділи 2 частини, накрийте харчовою плівкою і розкачати на пергаменті для випічки.
Пласт розріжте на ромби. Можна скористатися вирубками для печива або мастики. Поставте запікатися в розігріту до 180 ° С духовку на 20-25 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці.
Трохи остудіть, акуратно обваляйте в цукровій пудрі, зберігайте в щільно закритій ємності. Смачного!