Рецепт Рагу з нутом і гарбузом фото

Рагу з нутом і гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Марокканська кухня
Овочі , Бобові
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Багате білком, дуже смачне і ароматне рагу! Спробуйте і Ви блюдо марокканської кухні з нуту і гарбуза, без додавання м'яса. Запевняю, Вам сподобається!

Опис приготування:

Традиційно таке рагу подають із гарніром з відвареного рису, bulgurom або кус-kusom. Обов'язково до нього додають ароматні спеції: koriandr, корицю, кмин. Нут варто попередньо відварити або використовувати консервований. Пробуйте, це дуже смачно!

  • Рослинна олія - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Корінь імбиру, тертий - 1 Ст. Ложка
  • Кмин - 2 чайних ложки
  • Мелений коріандр - 2 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Пластівці червоного перцю - 1 щіпка
  • Солодка картопля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Томати - 600 грам
  • Нут відвареної - 3 склянки
  • Овочевий бульйон або вода - 3 склянки
  • Ізюм - 1/4 склянки
  • Гарбуз - 0, 5 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Шпинат - 1 пучок
  • Вапно - За смаком
  • Braai - За смаком
рагу з нутом і гарбузом - фото крок 1
1. Солодку гарбуз очистіть від шкірки, наріжте невеликими скибочками, потім подрібніть кубиками.
рагу з нутом і гарбузом - фото крок 2
2. Очистіть і наріжте півкільцями морква, Солодка картопля - невеликими шматочками, цибуля - кубиками. Подрібніть часник.
рагу з нутом і гарбузом - фото крок 3
3. Відваріть заздалегідь нут або використовуйте консервований. Запарте родзинки в окропі і залиште на 10 хвилин, потім злийте воду.
рагу з нутом і гарбузом - фото крок 4
4. У каструлі розігрійте столову ложку рослинної олії, додайте цибулю, через 5 хвилин викладіть часник, імбир, всі спеції. Через 1 хвилину додайте моркву, картопля, гарбуз, нарізані шматочками томати, гайка, родзинки, влийте бульйон. Гасіть блюдо на слабкому вогні протягом 40 хвилин після закипання. Додайте листя шпинату і готуйте ще пару хвилин.
рагу з нутом і гарбузом - фото крок 5
5. Подавайте рагу з відвареним рисом, кінзою і лаймом. Смачного!

Схожі рецепти