Рецепт Кокосовий карі з нутом фото

Кокосовий карі з нутом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Бобові , Горіхи , Кокосове молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Каррі - традиційне індійське блюдо на основі тушкованих овочів і бобів. Варіантів приготування багато, я поділюся своїм. Готувати каррі ми будемо разом з кокосовим молоком, шпинатом і нутом.

Опис приготування:

Рецепт простий, а на приготування не буде потрібно багато часу. Виходить пряна, густа закуска з вершковим смаком, яку можна подавати разом з рисом. Нижче я розповім докладніше, як приготувати кокосовий карі з нутом. Дана кількість інгредієнтів розраховане на густий каррі, але якщо ви хочете консистенцію як у супу, то збільште кількість рідини.

  • Гайка - 1, 5 склянки (консервований)
  • Масло кокосове - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Каррі - 1-2 чайних ложок
  • Петрушка - За смаком
  • Шпинат - 1/2 пучка
  • Кокосове молоко - 1/2 банки
  • Вода - 1 Склянка
  • Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
  • Брокколі - 2/3 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кокосовий карі з нутом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кокосовий карі з нутом - фото крок 2
У каструлі з товстим дном розтопіть кокосове масло. Наріжте цибулю на дрібні кубики, обсмажте на середньому вогні.
кокосовий карі з нутом - фото крок 3
Потім додайте спеції і часник, прогрійте їх пару секунд, щоб розкрився аромат.
кокосовий карі з нутом - фото крок 4
Додайте нут і брокколі, все перемішайте.
кокосовий карі з нутом - фото крок 5
Налийте в каструлю воду і кокосове молоко, сіль за смаком. Доведіть суміш до кипіння, потім поварите 5 хвилин.
кокосовий карі з нутом - фото крок 6
В кінці додайте посічену зелень, вичавіть лимонний сік. Варіть каррі ще хвилину, поки зелень не стане м'якою.
кокосовий карі з нутом - фото крок 7
Кокосовий карі з нутом готовий, смачного!

Схожі рецепти