Рецепт Курка в соусі карі фото

Курка в соусі карі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Коли пробуєш азіатську кухню, завжди дивуєшся як такі знайомі продукти, як курка, мають зовсім інший смак. Курка в соусі карі теж здається малознайомій, але дуже навіть смачною.

Курка в соусі карі готується дуже швидко. Насамперед наріжте філе на шматочки і замаринуйте його в часнику з коньяком, а також додайте спеції і крохмаль. Потім беріть сковороду глибше і добре розжарити на ній масло. Всипте порошок каррі, робіть це по своєму смаку. Коли масло придбає золотий колір додавайте філе і смажте його кілька хвилин. У самому кінці потрібно додати цибулю. Подавати курку в соусі карі раджу з рисом. Вони відмінно поєднуються. Успіхів і приємного апетиту!

  • Куряче філе - 800 грам
  • Сіль - 1-1, 5 чайних ложки
  • Коньяк - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 штуки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Крохмаль - 1, 5 чайних ложки
  • Зелена цибуля - 3 штуки
  • Порошок каррі - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
курка в соусі карі - фото крок 1
Куряче філе порізати на шматочки, додати часник.
курка в соусі карі - фото крок 2
Додати крохмаль, сіль, цукор.
курка в соусі карі - фото крок 3
Додати коньяк. Добре перемішати.
курка в соусі карі - фото крок 4
На сковороді розігріти масло і покласти порошок каррі. Смажити до золотистого кольору.
курка в соусі карі - фото крок 5
Додати курку і на сильному вогні обсмажити 2-3 хвилини.
курка в соусі карі - фото крок 6
Додати цибулю і перемішати. Смажити секунд 20.
курка в соусі карі - фото крок 7
Подати з рисом. Смачного!

Схожі рецепти