Курка в соусі карі
(покроковий рецепт з фото)
Коли пробуєш азіатську кухню, завжди дивуєшся як такі знайомі продукти, як курка, мають зовсім інший смак. Курка в соусі карі теж здається малознайомій, але дуже навіть смачною.
Курка в соусі карі готується дуже швидко. Насамперед наріжте філе на шматочки і замаринуйте його в часнику з коньяком, а також додайте спеції і крохмаль. Потім беріть сковороду глибше і добре розжарити на ній масло. Всипте порошок каррі, робіть це по своєму смаку. Коли масло придбає золотий колір додавайте філе і смажте його кілька хвилин. У самому кінці потрібно додати цибулю. Подавати курку в соусі карі раджу з рисом. Вони відмінно поєднуються. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряче філе - 800 грам
- Сіль - 1-1, 5 чайних ложки
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 штуки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Крохмаль - 1, 5 чайних ложки
- Зелена цибуля - 3 штуки
- Порошок каррі - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Куряче філе порізати на шматочки, додати часник.
Додати крохмаль, сіль, цукор.
Додати коньяк. Добре перемішати.
На сковороді розігріти масло і покласти порошок каррі. Смажити до золотистого кольору.
Додати курку і на сильному вогні обсмажити 2-3 хвилини.
Додати цибулю і перемішати. Смажити секунд 20.
Подати з рисом. Смачного!