Риба з бананом в томатному соусі карі
(покроковий рецепт з фото)
Риба з бананом в томатному соусі карі - це дуже смачне, пряне і досить незвичайне блюдо, яке припаде до смаку любителям азіатської кухні. Приготування не забере у вас багато часу.
Якщо вам захотілося спробувати незвичайне і пікантне блюдо, то риба з бананами під соусом каррі відмінно підійде. Таким частуванням ви точно зможете здивувати всіх своїх гостей. Незважаючи на те, що поєднання інгредієнтів здається дивним, блюдо виходить неймовірно смачним. Щоб дізнатися, як приготувати рибу з бананом в томатному соусі карі, вивчіть цей рецепт.
- Вода - 500 мілілітрів
- Філе окуня - 400 грам
- Банан - 2 штуки
- Зелена цибуля - 10 грам
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1
Банани чистите від шкірки і наріжте плоди кружальцями завтовшки в один сантиметр. Філе окуня вимийте, зачистите від кісточок і наріжте на невеликі шматочки однакового розміру.
2
У сковороду влийте три столові ложки рослинної олії без запаху. Розігрійте його і викладіть в сковороду рибу і банани. Обсмажуйте окуня з фруктами по три хвилини з кожного боку. Потім викладіть на тарілку.
3
Додайте в сковороду залишилися дві ложки рослинної олії, покладіть борошно і обсмажуйте її дві хвилини. Потім додайте каррі і томатну пасту, залийте все водою і доведіть до кипіння, ретельно перемішуючи.
4
В отриманий соус викладіть рибу з бананами, додайте дрібно нарізану зелену цибулю і млоїте кілька хвилин на повільному вогні. Блюдо подавайте з відвареним рисом.