Рецепт Смажену цибулю на зиму в банку фото

Смажену цибулю на зиму в банку
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
Овочі , Цибуля , Ріпчаста цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся класичним рецептом смаженої цибулі на зиму в банку. Виходить універсальна засмажкою для супів і каш. Крім того, її можна брати з собою в походи - незамінна річ! Та ще й готується просто!

Опис приготування:

Рецепт приготування смаженої цибулі на зиму в банку простий, економний і багато від вас зусиль не зажадає. У сезон овочів цибулю можна купити за копійки і заготовити таких банок скільки завгодно. Зате взимку не доведеться плакати над кожною цибулиною для супу або гарніру!

  • Цибуля - 500 грам
  • Масло рослинне - 700 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
смажену цибулю на зиму в банку - фото крок 1
1. Лук моєму, чистимо і дрібно нарізаємо.
смажену цибулю на зиму в банку - фото крок 2
2. Масло треба добре прогріти на сковороді, а вже потім додавати цибулю. На сильному вогні доводимо цибулю до золотистого, а потім зменшуємо вогонь до мінімального.
смажену цибулю на зиму в банку - фото крок 3
3. Тепер накриваємо кришкою, на маленькому вогні смажимо ще 40 хвилин, поки цибуля не почне карамелізований. Лук весь час повинен плавати в маслі, так що періодично масло додавайте.
смажену цибулю на зиму в банку - фото крок 4
4. Готовий лук перекладаємо в підготовлені стерильні банки, заливаємо маслом до верху і закриваємо на зиму стерильними кришками. Готово!

Схожі рецепти