Фарширований цибулю м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки обробці цибулю зовсім гірчить, а навпаки стає соковитим і дуже смачним. При цьому відмінно доповнюючи м'ясну начинку. Обов'язково спробуйте!
Дуже смачне і оригінальне блюдо. Вийміть з лука серцевину, поріжте їй і обсмажте разом з грибами і фаршем. Потім додайте в фарш яйце. У кожну цибулину насипте щіпку крохмалю, наповніть фаршем і покладіть у змащену маслом форму. Запікайте в духовці 30 хвилин при 180 градусах. На стіл подавайте, полив соєвим соусом. Смачного!
- Фарш з індички - 250 грам
- Гливи - 150 грам
- Крохмаль - 10 грам
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Вино біле сухе - 30 мілілітрів
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Цибуля - 6 штук
- Яйце - 1 штука
Цибулю очистіть, зріжте верхню частину і видаліть серцевину.
Подрібнену серцевину лука обсмажте разом в грибами протягом 3-4 хвилин.
Потім додайте фарш і обсмажте до готовності. Охолодіть до кімнатної температури, додайте яйце і перемішайте.
У кожну цибулину насипте щіпку крохмалю, наповніть фаршем і покладіть у змащену маслом форму. Запікайте в духовці 30 хвилин при 180 градусах. На стіл подавайте полив соєвим соусом.