Рецепт Фарширований цибулю м'ясом фото

Фарширований цибулю м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Цибуля
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Завдяки обробці цибулю зовсім гірчить, а навпаки стає соковитим і дуже смачним. При цьому відмінно доповнюючи м'ясну начинку. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Дуже смачне і оригінальне блюдо. Вийміть з лука серцевину, поріжте їй і обсмажте разом з грибами і фаршем. Потім додайте в фарш яйце. У кожну цибулину насипте щіпку крохмалю, наповніть фаршем і покладіть у змащену маслом форму. Запікайте в духовці 30 хвилин при 180 градусах. На стіл подавайте, полив соєвим соусом. Смачного!

  • Фарш з індички - 250 грам
  • Гливи - 150 грам
  • Крохмаль - 10 грам
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Вино біле сухе - 30 мілілітрів
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Цибуля - 6 штук
  • Яйце - 1 штука
фарширований цибулю м'ясом - фото крок 1
Цибулю очистіть, зріжте верхню частину і видаліть серцевину.
фарширований цибулю м'ясом - фото крок 2
Подрібнену серцевину лука обсмажте разом в грибами протягом 3-4 хвилин.
фарширований цибулю м'ясом - фото крок 3
Потім додайте фарш і обсмажте до готовності. Охолодіть до кімнатної температури, додайте яйце і перемішайте.
фарширований цибулю м'ясом - фото крок 4
У кожну цибулину насипте щіпку крохмалю, наповніть фаршем і покладіть у змащену маслом форму. Запікайте в духовці 30 хвилин при 180 градусах. На стіл подавайте полив соєвим соусом.

Схожі рецепти