Хрусткий цибулю
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати хрусткий цибулю. Зазвичай його використовують в якості добавки для хот-догів або бургерів. Хоча і в якості самостійної закуски смажену цибулю теж непоганий.
Для приготування цієї закуски я рекомендую брати саме звичайний жовтий цибулю, він виходить найсмачнішим. Нарізати цибулю можна квадратиками або півкільцями, як вам більше подобається. За бажанням можна додати перець чилі або будь-які інші спеції для смаження.
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Борошно - 1-2 чайних ложок
- Олія - 1/2 Ст. Ложки (для смаження)
Підготуйте всі інгредієнти.
Лук наріжте кубиками. Перекладіть в харчовій контейнер. Додати сіль. Закрийте кришкою, струсіть і залиште на 5 хвилин.
Додайте борошно. Знову закрийте контейнер і ще раз струсіть, щоб шматочки цибулі рівномірно вкрилися борошном.
Розігрійте сотейник з маслом на середньому-високому вогні. Обсмажте цибулю до коричневого кольору. Потім перекладіть на паперові рушники, щоб вбралося зайве масло.
Хрусткий цибулю готовий, смачного!