Печиво «Чайні пакетики»
(покроковий рецепт з фото)
Вам набридло печиво звичайної форми? Хочеться чогось незвичайного, щоб здивувати гостей? Тоді цей рецепт для вас
Цікава форма для начебто звичайного пісочного печива. Таке печиво можна спекти до будь-якого свята. На birochkah, які можна прив'язати до печива для повної схожості з чайними пакетиками, напишіть жартівливі або серйозні побажання, загадки. Гостям буде приємно і цікаво, а вам дістануться похвали. Як приготувати печиво "чайні пакетики"? Звичайно ж, за допомогою цього рецепта печива "чайні пакетики" з фото. Все просто і докладно описано і показано, тому у вас все повинно вийти
- Маргарин або вершкове масло - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 450 грам
- Цукор - 150 грам
- Молоко - 2 Ст. Ложки (для глазурі)
- Шоколад - 50 грам (для глазурі)
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки

У глибоку миску просіваємо борошно і додаємо до неї цукор, сіль, ванільний цукор. Перемішуємо і додаємо нарізану кубиками розм'якшений маргарин.

Перетираємо всі ці інгредієнти в крихту.

В окремому посуді збиваємо яйця. Без фанатизму! Просто щоб жовтки добре змішалися з білком.

І замішуємо гладке і еластичне тісто.

Загортаємо тісто в плівку і відправляємо мінімум на годину в холодильник.

Тісто в холодильнику "відпочило", розгортаємо його в пласт товщиною 0, 5 см.

Потім нарізаємо тісто на шматочки, формою нагадують форму чайного пакетика.

Викладаємо підготовлені шматочки на деко, змащений маслом або застелений папером для випічки. За допомогою трубочки для коктейлю робимо дірочки, в які просмикнемо ниточку, як у справжнього чайного пакетика.

Відправляємо печива випікатися в духовку, нагріту до 200 градусів. Час випікання 10-15 хвилин.

Розтоплюємо шоколад в молоці і добре розмішуємо глазур.

Остигнули печива обмакиваем до середини в шоколадну глазур і прибираємо в холодне місце до застигання глазурі. Потім можна в дірочку протягнути ниточку з бирочкой.