Смачний зелений борщ зі щавлем
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування смачного зеленого борщу з щавлем, я з радістю поділюся з вами рецептом. Такий борщ виходить смачним і на яловичому, і на будь-якому іншому м'ясному бульйоні, пробуйте!
Розповім, як приготувати смачний зелений борщ зі щавлем в домашніх умовах. Це смачне і ситне перша страва, яке обов'язково вам сподобається: готується воно легко і просто! смачно, ніжно і дуже просто, впорається навіть новачок на кухні!
- Бульйон м'ясний - 2.5 L
- Щавель - 2 пучка
- Петрушка - 1 пучок
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Картоплю чистимо і моєму, ріжемо шматочками, а тим часом підігріваємо бульйон. Як тільки закипить - знімаємо піну і закладаємо картоплю.
2. Тепер відваримо одне яйце і остудити. Своїм та дрібно нарізаємо морквину і цибулю, обсмажити їх на рослинній олії до рум'яності і відправимо в бульйон, коли картопля буде вже майже готова.
3. Щавель і петрушку промиємо, обтрусіть від зайвої води і дрібно наріжемо. Закладаємо в борщ після засмажкою, додамо спеції.
4. Решта яйця добре збиваємо, щоб маса стала однорідною і збільшилася в обсязі трохи. Вливаємо яйця тонкою цівкою в киплячий борщ і вимикаємо вогонь.
5. От і все! Яйця в такому стані згорнуться і перетворяться в красиві "павутинки" . Прикрашаємо залишилися звареним яйцем і подаємо борщ до столу!