Бісквіт на кефірі з консервованим щавлем
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спробувати приготувати незвичайний, швидкий і легкий в приготуванні пиріг. А саме: я розповім, як приготувати бісквіт на кефірі з консервованим щавлем. Порадує вас і ваших гостей.
Бісквіт на кефірі з консервованим щавлем виходить дуже незвичайним на смак, легким і солодким. Подавайте його з чаєм (або іншими гарячими і холодними напоями на ваш смак) в гарячому або холодному вигляді.
- Кефір - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Щавель консервований - 100 грам
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
1. У мисці середнього розміру розітріть яйця і цукор до утворення однорідної маси (для для прискорення процесу замісу тіста можете цукор замінити цукровою пудрою).
2. До отриманої маси додайте рослинне масло, кефір і борошно, яку попередньо з'єднайте з сіллю і розпушувачем. Перемішайте все до однорідності.
3. Форму для випічки (будь-яку, тільки не роз'ємну) змастіть маслом і рівномірно злегка присипте борошном. Вилийте в неї все тісто.
4. Зверху на тісто обережно розкладіть консервований щавель, поверх якого по-можливості рівномірно посипте цукрову пудру.
5. Форму з тістом акуратно помістіть в розігріту духовку, випікайте пиріг 30-40 хвилин до утворення рум'яної скоринки при 190 градусах. Приємного чаювання!