Рецепт Бісквіт на кефірі з консервованим щавлем фото

Бісквіт на кефірі з консервованим щавлем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Зелень, Бісквітне тісто, Щавель
Дієтичне харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Пропоную вам спробувати приготувати незвичайний, швидкий і легкий в приготуванні пиріг. А саме: я розповім, як приготувати бісквіт на кефірі з консервованим щавлем. Порадує вас і ваших гостей.

Бісквіт на кефірі з консервованим щавлем виходить дуже незвичайним на смак, легким і солодким. Подавайте його з чаєм (або іншими гарячими і холодними напоями на ваш смак) в гарячому або холодному вигляді.

  • Кефір - 5 Ст. Ложок
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Щавель консервований - 100 грам
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
бісквіт на кефірі з консервованим щавлем - фото крок 1
1. У мисці середнього розміру розітріть яйця і цукор до утворення однорідної маси (для для прискорення процесу замісу тіста можете цукор замінити цукровою пудрою).
бісквіт на кефірі з консервованим щавлем - фото крок 2
2. До отриманої маси додайте рослинне масло, кефір і борошно, яку попередньо з'єднайте з сіллю і розпушувачем. Перемішайте все до однорідності.
бісквіт на кефірі з консервованим щавлем - фото крок 3
3. Форму для випічки (будь-яку, тільки не роз'ємну) змастіть маслом і рівномірно злегка присипте борошном. Вилийте в неї все тісто.
бісквіт на кефірі з консервованим щавлем - фото крок 4
4. Зверху на тісто обережно розкладіть консервований щавель, поверх якого по-можливості рівномірно посипте цукрову пудру.
бісквіт на кефірі з консервованим щавлем - фото крок 5
5. Форму з тістом акуратно помістіть в розігріту духовку, випікайте пиріг 30-40 хвилин до утворення рум'яної скоринки при 190 градусах. Приємного чаювання!

Схожі рецепти