Рецепт Картопляне пюре з консервованим горошком фото

Картопляне пюре з консервованим горошком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Бобові , Горох , Консервований горошок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Якщо у вас вдома виявилася непотрібна банку зеленого горошку і ви не знаєте, що з неї приготувати, крім олів'є, то цей рецепт для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати смачно пюре!

Опис приготування:

Такий картопля може бути і самостійною стравою, і прекрасним гарніром. Лимонна цедра і горошок додадуть неповторний смак вашому пюре. Такий гарнір можна подати і на стіл гостям, він обов'язково буде оцінений ними. Якщо вдома немає мультиварки, то приготуйте все таким же чином тільки в каструлі. Смачного!

  • Картопля - 500 грам
  • Консервований горошок - 300 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Часник - 1 зубчик
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
  • Сіль і перець - За смаком
1
У мультиварку складіть очищений і нарізаний картопля, залийте холодною водою. Додайте туди ж часник, лаврушку і сіль. Закрийте кришку і поставте на режим"Варка" з 15 хвилин.
2
Потім перевірте готовність картоплі, якщо картопля м'який, то додайте горошок.
3
Штам вміст хімічного склянки, видаліть лавровий лист і розімніть картоплю з горошком до стану пюре.
4
Додайте гаряче молоко, олія, перець і цедру. Все перемішайте.
5
Смачного!

Схожі рецепти