Картопляне пюре з консервованим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас вдома виявилася непотрібна банку зеленого горошку і ви не знаєте, що з неї приготувати, крім олів'є, то цей рецепт для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати смачно пюре!
Такий картопля може бути і самостійною стравою, і прекрасним гарніром. Лимонна цедра і горошок додадуть неповторний смак вашому пюре. Такий гарнір можна подати і на стіл гостям, він обов'язково буде оцінений ними. Якщо вдома немає мультиварки, то приготуйте все таким же чином тільки в каструлі. Смачного!
- Картопля - 500 грам
- Консервований горошок - 300 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Лавровий лист - 1 штука
- Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
1
У мультиварку складіть очищений і нарізаний картопля, залийте холодною водою. Додайте туди ж часник, лаврушку і сіль. Закрийте кришку і поставте на режим "варка" з 15 хвилин.
2
Потім перевірте готовність картоплі, якщо картопля м'який, то додайте горошок.
3
Штам вміст хімічного склянки, видаліть лавровий лист і розімніть картоплю з горошком до стану пюре.
4
Додайте гаряче молоко, олія, перець і цедру. Все перемішайте.
5
Смачного!