Рецепт Куряча грудка з ананасами в духовці фото

Куряча грудка з ананасами в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Птах , Фрукти , Курка , Куряче філе , Ананас
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви хочете приготувати смачне, але нехитре блюдо, то курка з ананасами буде підходящим варіантом. Особливо, якщо у вас намічаються гості, так як це блюдо можна приготувати швидко.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати курячу грудку з ананасами в духовці, то просто прочитайте цей рецепт. Це нескладне блюдо подужає навіть початківець кулінар. Красиво, ситно і смачно!

  • Грудка куряча - 6 штук
  • Ананас консервований - 1 штука (банку)
  • Сир твердий - 300 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Сіль - 2 грами
  • Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки (для змащення дека)
куряча грудка з ананасами в духовці - фото крок 1
Курячу філешку зачистите від жилок і промийте під прохолодною проточною водою. Обсушити і наріжте на довгасті шматочки товщиною близько одного сантиметра. Злегка відбийте їх молоточком для м'яса з двох сторін.
куряча грудка з ананасами в духовці - фото крок 2
Візьміть досить глибоке деко і гарненько змастіть його маслом, щоб блюдо не прилипало, коли буде готуватися. Викладіть на нього відбиті курячі грудки так, щоб вони щільно прилягали один до одного.
куряча грудка з ананасами в духовці - фото крок 3
Відкрийте банку з ананасами, злийте з них сік. Викладіть фрукти поверх курки. Ви можете використовувати як кільця, розрізавши їх на дві частини, так і просто вже готові шматочки.
куряча грудка з ананасами в духовці - фото крок 4
Поверх ананасів викладіть натертий на крупній тертці сирок. Найкраще брати такий сорт, який добре плавиться. Підійде європейська"Гауда" , хоча"Російським" також страва не зіпсуєте. Зверху тертого сиру зробіть"сітку" з майонезу, щоб страва вийшла максимально соковитим.
куряча грудка з ананасами в духовці - фото крок 5
Посолити блюдо, поставте його в духовку. Її слід заздалегідь розігріти до двохсот градусів. До повного приготування повинно пройти близько сорока хвилин, а на сирі утворюється гарна скоринка золотистого відтінку.

Схожі рецепти