Рецепт Куряча грудка «під шубою» в духовці фото

Куряча грудка «під шубою» в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясо та птиця виходять набагато смачніше, коли вони запікаються під соусом, приправами і овочевий подушкою. Тоді все просочується запаморочливими ароматами, які краще розкривають смак страви.

Опис приготування:

Тому пропоную вам дізнатися, як приготувати курячу грудку"під шубою" в духовці з овочами і сиром. Все просто: потрібно замаринувати філе, а потім зверху укласти інші інгредієнти. Таке гаряче підійде і для звичайного сімейного вечері, і для особливого романтичного вечора або святкового столу.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Твердий сир - 100 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
куряча грудка
Грудку промийте, розділіть її на 2 рівні частини.
куряча грудка
Всі спеції, сіль і подрібнений часник змішайте зі сметаною. Вийде соус.
куряча грудка
Цим соусом змастіть грудку. Залиште її маринуватися на 20 хвилин.
куряча грудка
Поки займіться овочами. Лук почистіть і наріжте кільцями. Помідор помийте і наріжте кружальцями, а перець - дрібними кубиками.
куряча грудка
Розігрійте духовку до 180-200 градусів. Форму для запікання змастіть маслом. Вставте в заголовку Kuric, надішліть її в духову шафу на 10 хвилин.
куряча грудка
Потім, Не виключаю духовки, дістаньте грудку. На неї шарами укладіть перець, помідори, цибулю і трохи сметани. Запікайте блюдо ще 20 хвилин.
куряча грудка
Через цей час посипте блюдо дрібно натертим сиром. Надішліть гаряче запікатися ще на 5 хвилин.
куряча грудка
Готову страву подавайте з картоплею або рисом. Смачного!

Схожі рецепти