Рецепт Куряча грудка «під шубою» в духовці фото

Куряча грудка «під шубою» в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Куряча грудка
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

М'ясо та птиця виходять набагато смачніше, коли вони запікаються під соусом, приправами і овочевий подушкою. Тоді все просочується запаморочливими ароматами, які краще розкривають смак страви.

Тому пропоную вам дізнатися, як приготувати курячу грудку "під шубою" в духовці з овочами і сиром. Все просто: потрібно замаринувати філе, а потім зверху укласти інші інгредієнти. Таке гаряче підійде і для звичайного сімейного вечері, і для особливого романтичного вечора або святкового столу.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Твердий сир - 100 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
куряча грудка
Грудку промийте, розділіть її на 2 рівні частини.
куряча грудка
Всі спеції, сіль і подрібнений часник змішайте зі сметаною. Вийде соус.
куряча грудка
Цим соусом змастіть грудку. Залиште її маринуватися на 20 хвилин.
куряча грудка
Поки займіться овочами. Лук почистіть і наріжте кільцями. Помідор помийте і наріжте кружальцями, а перець - дрібними кубиками.
куряча грудка
Розігрійте духовку до 180-200 градусів. Форму для запікання змастіть маслом. Вставте в заголовку Kuric, надішліть її в духову шафу на 10 хвилин.
куряча грудка
Потім, Не виключаю духовки, дістаньте грудку. На неї шарами укладіть перець, помідори, цибулю і трохи сметани. Запікайте блюдо ще 20 хвилин.
куряча грудка
Через цей час посипте блюдо дрібно натертим сиром. Надішліть гаряче запікатися ще на 5 хвилин.
куряча грудка
Готову страву подавайте з картоплею або рисом. Смачного!

Схожі рецепти