Куряча грудка «під шубою» в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо та птиця виходять набагато смачніше, коли вони запікаються під соусом, приправами і овочевий подушкою. Тоді все просочується запаморочливими ароматами, які краще розкривають смак страви.
Тому пропоную вам дізнатися, як приготувати курячу грудку "під шубою" в духовці з овочами і сиром. Все просто: потрібно замаринувати філе, а потім зверху укласти інші інгредієнти. Таке гаряче підійде і для звичайного сімейного вечері, і для особливого романтичного вечора або святкового столу.
- Куряча грудка - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Твердий сир - 100 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Грудку промийте, розділіть її на 2 рівні частини.
Всі спеції, сіль і подрібнений часник змішайте зі сметаною. Вийде соус.
Цим соусом змастіть грудку. Залиште її маринуватися на 20 хвилин.
Поки займіться овочами. Лук почистіть і наріжте кільцями. Помідор помийте і наріжте кружальцями, а перець - дрібними кубиками.
Розігрійте духовку до 180-200 градусів. Форму для запікання змастіть маслом. Вставте в заголовку Kuric, надішліть її в духову шафу на 10 хвилин.
Потім, Не виключаю духовки, дістаньте грудку. На неї шарами укладіть перець, помідори, цибулю і трохи сметани. Запікайте блюдо ще 20 хвилин.
Через цей час посипте блюдо дрібно натертим сиром. Надішліть гаряче запікатися ще на 5 хвилин.
Готову страву подавайте з картоплею або рисом. Смачного!