Куряча грудка під соусом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю, щоб було і смачно, і ситно, і не так, як завжди, приготуйте грудку за моїм рецептом. Успіх вам забезпечений!
Пропоную варіант, як приготувати курячу грудку під соусом в духовці. Рецепт дуже простий. Для приготування томатного соусу нам знадобляться цибулю і часник, які додадуть курці неповторного аромату, а також домашній томатний сік, завдяки якому соус буде мати легку кислинку. Всі три інгредієнта обсмажуються до загустіння, а потім запікаються разом з курячими грудками. От і все, дуже просто, Чи не справедливість?
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Томатний сік - 150 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Цибуля порубати дрібними кубиками, часник порізати тонкими пластинами.
Обсмажте в невеликим кількості рослинного масла цибулю і часник, додайте до них томатний сік, готуйте до загустіння соусу.
Куряче філе порізати невеликими шматочками.
Складіть куряче філе в форму для запікання, злегка посоліть і поперчіть його.
Залийте томатним соусом і відправте в духовку на 20 хвилин.
Готове куряче філе під соусом перекладіть в глибоку тарілку або піалу і подавайте з овочевим пюре. Смачного!