Куряча грудка під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка - це найкращий джерело білка для організму. Саме з цього ми пропонуємо Вам ознайомитися з рецептом курячої грудки під соусом
Гідно оцінити Куряча грудка під соусом ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Тим більше, що готувати зовсім не складно. Пробуйте. Це легко.
- Куряче філе - 1 штука
- Спеції до курки - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 50 грам
- Крем - 100 грам
- Часник - 2 грами
Для приготування страви беремо курячу грудку. Я покажу одну порцію, а ви зможете зрозуміти процес і відповідно визначити кількість потрібного продукту.
М'ясо вимити, обсушити. Натерти з усіх боків різними спеціями до м'яса. Видавити через прес часник і натерти їм м'ясо.
Щоб заощадити на миття посуду, візьміть фольгу, складену вдвічі. Покладіть на неї куряче філе.
Підніміть краю і з'єднайте їх, надавши фользі форму ложочкі. Перед запіканням полийте м'ясо двома столовими ложками рослинного масла. Так м'ясо не стане сухим і стане рівномірно рум'яним. Розігрійте духовку на 200 градусів і запікайте куряче філе в духовці 1 час.
Вийміть філе з духовки. Відставте. Відразу змішайте 3 ст ложки сметани, додавши до неї 1 ст. Ложку рослинного масла і спеції до м'яса. Отриманим сметанним соусом полийте м'ясо. Поверніть його в духовку і запікайте ще 15-20 хвилин.
Ось куряча грудка під соусом і готова.