Рецепт Куряча грудка під вершковим соусом фото

Куряча грудка під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Вершки, Курка, Куряча грудка
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дуже ніжна і соковита куряча грудка під вершковим соусом в домашніх умовах - відмінна ідея для щоденного або навіть святкового меню. Спробуйте повторити рецепт будинку - і самі в цьому переконаєтеся.

1. Насамперед потрібно вимити й обсушити філе. Посолити і поперчити з усіх боків, додати тархун (можна використовувати абсолютно будь-які спеції або трави за смаком).

2. На сковороді розігріти трохи рослинного масла. Відправити туди філе і обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки.

3. Тим часом потрібно очистити і дуже дрібно нарізати цибулю.

4. Обсмажену курочку зняти зі сковороди і викласти на заздалегідь підігріту тарілку (щоб зберегти температуру).

5. На сковороду додати ще трохи олії і викласти туди подрібнену цибулю. На середньому вогні, постійно помішуючи, обсмажити його до золотистого кольору.

6. Після повернути грудки на сковороду.

7. У невеликій кількості води розвести гірчицю і вилити на курочку.

8. Влити вершки, додати трохи солі і перцю.

9. Куряча грудка під вершковим соусом в домашніх умовах не повинна кипіти, вогонь краще зробити мінімальним.

10. Гасити близько 3-5 хвилин до повної готовності - і відразу можна подавати до столу з улюбленим гарніром або овочами.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Тархуна - 1 щіпка
1. Насамперед потрібно вимити й обсушити філе. Посолити і поперчити з усіх боків, додати тархун (можна використовувати абсолютно будь-які спеції або трави за смаком).

2. На сковороді розігріти трохи рослинного масла. Відправити туди філе і обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки.

3. Тим часом потрібно очистити і дуже дрібно нарізати цибулю.

4. Обсмажену курочку зняти зі сковороди і викласти на заздалегідь підігріту тарілку (щоб зберегти температуру).

5. На сковороду додати ще трохи олії і викласти туди подрібнену цибулю. На середньому вогні, постійно помішуючи, обсмажити його до золотистого кольору.

6. Після повернути грудки на сковороду.

7. У невеликій кількості води розвести гірчицю і вилити на курочку.

8. Влити вершки, додати трохи солі і перцю.

9. Куряча грудка під вершковим соусом в домашніх умовах не повинна кипіти, вогонь краще зробити мінімальним.

10. Гасити близько 3-5 хвилин до повної готовності - і відразу можна подавати до столу з улюбленим гарніром або овочами.

Схожі рецепти