Куряча грудка під кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе - джерело білка. Якщо настав сезон кабачків, значить пора дізнатися, як приготувати курячу грудку під кабачками. М'ясо виходить соковитим і ніжним, цією стравою ви нагодуйте всю сім'ю!
Із зазначених в рецептурі продуктів виходить дуже великий лист грудки з кабачками. Якщо не з'їсте відразу, то холодним все їсти не менше смачно!
Чи не передержіте в духовці деко, щоб не згорів сир.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Картопля - 0, 5 кілограма
- Кабачки - 3-4 штук
- Цибуля - 2-3 штук
- Сир - 300 грам
- Майонез - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Кейбер, орегано - 2 щіпки
- Часник - 3 зубчики
1. Застеліть деко фольгою. Викладіть на нього подушку з лука, нарізаної кільцями або півкільцями.
2. М'ясо наріжте пластами і відбийте молотком. Викладіть все на цибулю, посоліть або збризніть соєвим соусом, поперчіть.
3. Почищену картоплю наріжте скибочками і викладіть на м'ясо. Додати сіль.
4. У майонез видавити 2-3 зубчики часнику і додайте все приправи. Цим майонезом змастіть весь шар картоплі.
5. Кабачки очищати не треба, наріжте їх кільцями товщиною 1 см. І викладіть поверх картоплі. Зверху щедрим шаром посипте тертим сиром.
6. Духовку розігрійте до 180 градусів, але коли поставите в неї деко, зменшіть до 150. Готуйте 25-30 хвилин до готовності картоплі. Виходить багато смачної і ситної їжі