Рецепт Куряча грудка під кабачками фото

Куряча грудка під кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Кабачок
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Куряче філе - джерело білка. Якщо настав сезон кабачків, значить пора дізнатися, як приготувати курячу грудку під кабачками. М'ясо виходить соковитим і ніжним, цією стравою ви нагодуйте всю сім'ю!

Із зазначених в рецептурі продуктів виходить дуже великий лист грудки з кабачками. Якщо не з'їсте відразу, то холодним все їсти не менше смачно!

Чи не передержіте в духовці деко, щоб не згорів сир.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Картопля - 0, 5 кілограма
  • Кабачки - 3-4 штук
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Сир - 300 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Кейбер, орегано - 2 щіпки
  • Часник - 3 зубчики
куряча грудка під кабачками - фото крок 1
1. Застеліть деко фольгою. Викладіть на нього подушку з лука, нарізаної кільцями або півкільцями.
куряча грудка під кабачками - фото крок 2
2. М'ясо наріжте пластами і відбийте молотком. Викладіть все на цибулю, посоліть або збризніть соєвим соусом, поперчіть.
куряча грудка під кабачками - фото крок 3
3. Почищену картоплю наріжте скибочками і викладіть на м'ясо. Додати сіль.
куряча грудка під кабачками - фото крок 4
4. У майонез видавити 2-3 зубчики часнику і додайте все приправи. Цим майонезом змастіть весь шар картоплі.
куряча грудка під кабачками - фото крок 5
5. Кабачки очищати не треба, наріжте їх кільцями товщиною 1 см. І викладіть поверх картоплі. Зверху щедрим шаром посипте тертим сиром.
куряча грудка під кабачками - фото крок 6
6. Духовку розігрійте до 180 градусів, але коли поставите в неї деко, зменшіть до 150. Готуйте 25-30 хвилин до готовності картоплі. Виходить багато смачної і ситної їжі

Схожі рецепти