Куряча грудка відбивна з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка відбивна з сиром в духовці - чудове блюдо для сімейного обіду або вечері. Важливо відмітити, що курка запікається під томатами і сиром, що робить блюдо особливо соковитим.
Хочу вам показати, як приготувати курячу грудку відбивну з сиром в духовці. Для цього рецепта слід використовувати куряче філе. Робимо з нього відбивні бажаного розміру. Додаємо спеції і овочі, відразу ж запікаємо блюдо в духовці. В кінці присипаємо тертим сиром, готуємо ще 5 хвилин, щоб він встиг розплавиться. На гарнір підійдуть макарони або картопля. Хай щастить!
- Куряче філе - 500 грам
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль і перець - За смаком
Курку поділяємо на порційні шматочки. Кожен шматочок відбиваємо, солимо і перчимо по обидва боки, перекладаємо в форму для запікання. Зверху розподіляємо подрібнений ріпчаста цибуля.
Томати нарізаємо кружечками, викладаємо на цибулю. Знову солимо і перчимо до смаку. Випікаємо в духовці, прогретой до 200 градусів.
Коли м'ясо побіліє і стане м'яким, присипаємо його тертим сиром. Готуємо ще 4-5 хвилин.
Смачного!