Куряча відбивна з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Куряча відбивна з ананасом - блюдо як на кожен день, так і на святковий стіл! А ще скажу вам точно, що в вигляді холодної закуски воно теж дуже смачне! рекомендую!
Куряча відбивна з ананасом виходить соковитою, ситної, з хрусткою скоринкою. Смачна страва, яке прикрасить ваше свято.
- Куряче філе - 500-600 грам
- Сир - 200 грам
- Ананаси - 250 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Каррі - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком (чорний мелений і чилі)
1. Куряче філе вимити, обсушити паперовим рушником і кожну грудку нарізати на три частини. Після чого відбити, попередньо накривши харчовою плівкою.
2. Відбивні натіреть сіллю і спеціями.
3. На сильному вогні обсмажити відбивні на рослинному маслі протягом 1 хвилини з кожного боку
4. Обсмажені відбивні викласти на деко, попередньо застелений фольгою і трохи змазаний олією. Злегка змастити майонезом. Зверху викласти шматочки ананасів.
5. Сир потерти на крупній тертці і посипати відбивні.
6. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.