Відбивна з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Відбивна з ананасом - вишукане, святкове блюдо, яке можна сміливо подавати на будь-який святковий стіл. На подив м'ясо і ананас чудово поєднуються, тому - не бійтеся експерименту!
Відбивні з ананасом в домашніх умовах виходять не гірше, а може навіть і краще, ніж в ресторанах, адже сам собі не пошкодуєш сиру та ананасів покласти побільше, да спецій улюблених додати, вірно? Мені також подобається те, що завдяки використанню курки замість жирної свинини, такі відбивні можуть виступати як самостійне блюдо без гарніру, в якості такого собі дієтичного святкового обіду або вечері.
Рецепт відбивних з ананасом такий:
1. Філе, якщо потрібно, розморозимо, промиємо під водою і обсушити серветками або паперовими рушниками. Нарізаємо на порційні шматочки.
2. Кожен шматочок тепер натрем вашими улюбленими спеціями, а також сіллю і перцем. Відбиваємо ретельно молотком.
3. На плиту ставимо розігріватися сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо кожну відбивну з двох сторін, поки не з'явиться скориночка.
4. Готуємо велике блюдо для запікання, і викладаємо кожну підсмажену відбивну не надто щільно до іншої.
5. Змащуємо кожен шматочок майонезом не дуже товстим шаром.
6. Наверх кожного шматочка - по одному колечку ананаса.
7. Зверху на всю цю красу натираємо твердий сир, і ще раз солимо і перчимо.
8. У розпеченій духовці тримаємо наші відбивні 10 хвилин.
Готово! впевнена, ви й уявити собі не могли, що цей рецепт приготування відбивних з ананасом виявиться настільки простим і швидким, вірно? А якщо ще й спробуєте, - взагалі здивуєтеся, наскільки вдалим є поєднання курки і ананаса. Рекомендую подавати таку відбивну з крапелькою будь соусу на місці дірочки в шматочку ананаса, і з овочевим гарніром, або ж до картоплі або каш, - таке блюдо перетворить будь-який ваш прийом їжі в звану вечерю, так що влаштовуйте такі свята душі і тіла частіше!
- Куряче філе - 500 грам
- Ананас консервований - 250 грам(1 банку)
- Сир твердий - 200 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Рецепт відбивних з ананасом такий:
1. Філе, якщо потрібно, розморозимо, промиємо під водою і обсушити серветками або паперовими рушниками. Нарізаємо на порційні шматочки.
2. Кожен шматочок тепер натрем вашими улюбленими спеціями, а також сіллю і перцем. Відбиваємо ретельно молотком.
3. На плиту ставимо розігріватися сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо кожну відбивну з двох сторін, поки не з'явиться скориночка.
4. Готуємо велике блюдо для запікання, і викладаємо кожну підсмажену відбивну не надто щільно до іншої.
5. Змащуємо кожен шматочок майонезом не дуже товстим шаром.
6. Наверх кожного шматочка - по одному колечку ананаса.
7. Зверху на всю цю красу натираємо твердий сир, і ще раз солимо і перчимо.
8. У розпеченій духовці тримаємо наші відбивні 10 хвилин.
Готово! впевнена, ви й уявити собі не могли, що цей рецепт приготування відбивних з ананасом виявиться настільки простим і швидким, вірно? А якщо ще й спробуєте, - взагалі здивуєтеся, наскільки вдалим є поєднання курки і ананаса. Рекомендую подавати таку відбивну з крапелькою будь соусу на місці дірочки в шматочку ананаса, і з овочевим гарніром, або ж до картоплі або каш, - таке блюдо перетворить будь-який ваш прийом їжі в звану вечерю, так що влаштовуйте такі свята душі і тіла частіше!