Курка відбивна з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва близьке до такого, як "м'ясо по-французьки", тільки робиться з курячого м'яса. М'ясо птиці виходить соковитим, смачним і оригінальним. Я використовувала кабачки, замість звичних помідорів.
До такої страви підійде будь-який гарнір. Це можуть бути макарони, спагетті, будь-який з видів каш, картопля відварна або у фритюрі, вибирати вам. Будь гарнір буде вдалим. Саме м'ясо дуже соковите.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
- Сир твердий - 200 грам
Куряче м'ясо нарізати на пластини. Відбити молоточком. Форму застелити фольгою. Викласти курячі отбівнушкі. Посолити і поперчити.
Нарізати цибулю півкільцями. Укласти на м'ясо.
Кабачок натріть на крупній тертці. Викладіть на м'ясо поверх цибулі.
Змастіть всі сметаною. Натріть на тертці твердий сир. Викладіть зверху.
Запікайте в духовці при 200 градусах до готовності (20-30 хвилин). Подайте до столу з будь-яким гарніром.