Рецепт Курка відбивна з овочами фото

Курка відбивна з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Кабачок
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви у фользі

Ця страва близьке до такого, як "м'ясо по-французьки", тільки робиться з курячого м'яса. М'ясо птиці виходить соковитим, смачним і оригінальним. Я використовувала кабачки, замість звичних помідорів.

До такої страви підійде будь-який гарнір. Це можуть бути макарони, спагетті, будь-який з видів каш, картопля відварна або у фритюрі, вибирати вам. Будь гарнір буде вдалим. Саме м'ясо дуже соковите.

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Сир твердий - 200 грам
курка відбивна з овочами - фото крок 1
Куряче м'ясо нарізати на пластини. Відбити молоточком. Форму застелити фольгою. Викласти курячі отбівнушкі. Посолити і поперчити.
курка відбивна з овочами - фото крок 2
Нарізати цибулю півкільцями. Укласти на м'ясо.
курка відбивна з овочами - фото крок 3
Кабачок натріть на крупній тертці. Викладіть на м'ясо поверх цибулі.
курка відбивна з овочами - фото крок 4
Змастіть всі сметаною. Натріть на тертці твердий сир. Викладіть зверху.
курка відбивна з овочами - фото крок 5
Запікайте в духовці при 200 градусах до готовності (20-30 хвилин). Подайте до столу з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти