Яловичина відбивна
(покроковий рецепт з фото)
Для чого відбивають м'ясо? Для того, щоб його текстура стала м'якою, легше жувати і дала більше соку. Тому, якщо ви хочете отримати такий ефект, то вам буде до речі мій рецепт. Пробуйте!
Для вас я підготувала інструкцію про те, як приготувати яловичину відбивну тушковану. Спочатку ми її будемо смажити, а потім вже гасити. Завдяки цьому на м'ясі може хрустка скоринка, а всередині м'яка текстура. Те, що любить більшість людей. І на свято таке гаряче можна подавати, тільки не забудьте про гарнір. Наприклад, підійде картопляне пюре або гречка.
- Яловича відбивна - 6 штук
- Борошно - 300 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Приправа до м'яса - За смаком
Відбивні промийте. Натріть їх сіллю, приправою і перцем.
Потім обваляйте яловичину в борошні з обох сторін.
Відбивні обсмажте в розігрітій олії по одній хвилині з кожної сторони.
Перекладіть м'ясо в казан або каструлю. Залийте його повністю водою. Додати сіль. Доведіть воду до кипіння. Після цього тушкуйте страву протягом 50 хвилин на повільному вогні.
Подавайте яловичину з гарніром. Можете полити блюдо бульйоном з під м'яса. Смачного!