Рецепт Яловичина відбивна фото

Яловичина відбивна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Для чого відбивають м'ясо? Для того, щоб його текстура стала м'якою, легше жувати і дала більше соку. Тому, якщо ви хочете отримати такий ефект, то вам буде до речі мій рецепт. Пробуйте!

Для вас я підготувала інструкцію про те, як приготувати яловичину відбивну тушковану. Спочатку ми її будемо смажити, а потім вже гасити. Завдяки цьому на м'ясі може хрустка скоринка, а всередині м'яка текстура. Те, що любить більшість людей. І на свято таке гаряче можна подавати, тільки не забудьте про гарнір. Наприклад, підійде картопляне пюре або гречка.

  • Яловича відбивна - 6 штук
  • Борошно - 300 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Приправа до м'яса - За смаком
яловичина відбивна - фото крок 1
Відбивні промийте. Натріть їх сіллю, приправою і перцем.
яловичина відбивна - фото крок 2
Потім обваляйте яловичину в борошні з обох сторін.
яловичина відбивна - фото крок 3
Відбивні обсмажте в розігрітій олії по одній хвилині з кожної сторони.
яловичина відбивна - фото крок 4
Перекладіть м'ясо в казан або каструлю. Залийте його повністю водою. Додати сіль. Доведіть воду до кипіння. Після цього тушкуйте страву протягом 50 хвилин на повільному вогні.
яловичина відбивна - фото крок 5
Подавайте яловичину з гарніром. Можете полити блюдо бульйоном з під м'яса. Смачного!

Схожі рецепти