Куряча відбивна в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Якщо у вас під рукою є курка, то ви завжди можете зробити швидке і цікаве блюдо для своєї сім'ї. Варіантів так багато, що вибрати новий рецепт нескладно. Дивіться, що вийшло у мене!
Опис приготування:
Ділюся рецептом, як приготувати курячу відбивну в мультиварці з ананасами. Завдяки останньому доповнення філе вийде соковитим і кисло-солодким на смак. Ну, і як же без сиру! Він додає апетитну кірочку. На гарнір підійдуть спагетті, рис або суміш овочів. У складі присутній сметана, так що можна обійтися без соусу.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Ананас - 2 штуки (кільця)
- Твердий сир - 100 грам
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Філе промийте та висушіть.
Накрийте грудку харчовою плівкою. Відбийте її молоточком.
Відбивні посоліть і поперчіть з обох сторін.
Колечка ананаса розрізати вздовж навпіл.
На кожну відбивну викладіть ананас і ложку сметани.
У чашу мультиварки влийте масло. Викладіть відбивні. Зверху натріть сир.
Поставте режим"Випічка" з 15 хвилин. Тільки не пересушити курку, тому перевірте її через 10 хвилин. Смачного!