Куряча відбивна
(покроковий рецепт з фото)
Курячі відбивні найчастіше готують з філе. Щоб вони були соковитими, уважно стежте за м'ясом в процесі приготування. Якщо перетримати птицю на сковороді або в духовці, то філе буде сухим.
Викладіть в тарілку обсмажені кружальця моркви. Потім покладіть куряче філе. Блюдо слід подавати відразу ж, поки куряче філе не охололо. Такі відбивні послужать відмінним вечерею, особливо для тих, хто стежить за своєю фігурою. Щоб дізнатися, як приготувати курячу відбивну, прочитайте цей рецепт.
- Морква - 200 грам
- Куряче філе - 1 штука
- Вапно - 1/2 штуки
- Прованські трави - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Куряче філе розрізати вздовж на тонкі пласти. Оберніть його харчовою плівкою і злегка відбийте. Потім натріть філе сіллю і перцем, збризніть соком лайма і залиште маринуватися хвилин на двадцять.
Моркву очистіть і вимийте, наріжте її кружечками. У сковороді розігрійте олію і викладіть в нього морква. Обсмажуйте її, помішуючи, десять хвилин на середньому вогні.
Додайте до моркви пропущений через прес часник і трави. Потім перемішайте і обсмажуйте інгредієнти ще сім хвилин.
Перекладіть моркву з сковороди в інший посуд. Потім викладіть в неї курячі відбивні і обсмажуйте по кілька хвилин з кожного боку. Подавайте блюдо гарячим.