Куряча відбивна

Куряча відбивна
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Курячі відбивні найчастіше готують з філе. Щоб вони були соковитими, уважно стежте за м'ясом в процесі приготування. Якщо перетримати птицю на сковороді або в духовці, то філе буде сухим.

опис приготування:

Викладіть в тарілку обсмажені кружальця моркви. Потім покладіть куряче філе. Блюдо слід подавати відразу ж, поки куряче філе не охололо. Такі відбивні послужать відмінним вечерею, особливо для тих, хто стежить за своєю фігурою. Щоб дізнатися, як приготувати курячу відбивну, прочитайте цей рецепт.

  • морква— 200 грам
  • Куряче філе— 1 штука
  • вапно— 1/2 штуки
  • Прованські трави— 1 Чайна ложка
  • часник— 3 зубчики
  • сіль, перець— За смаком
Куряча відбивна - фото крок 1 Куряче філе розрізати вздовж на тонкі пласти. Оберніть його харчовою плівкою і злегка відбийте. Потім натріть філе сіллю і перцем, збризніть соком лайма і залиште маринуватися хвилин на двадцять.

Куряча відбивна - фото крок 2 Моркву очистіть і вимийте, наріжте її кружечками. У сковороді розігрійте олію і викладіть в нього морква. обсмажуйте її, помішуючи, десять хвилин на середньому вогні.

Куряча відбивна - фото крок 3 Додайте до моркви пропущений через прес часник і трави. Потім перемішайте і обсмажуйте інгредієнти ще сім хвилин.

Куряча відбивна - фото крок 4 Перекладіть моркву з сковороди в інший посуд. Потім викладіть в неї курячі відбивні і обсмажуйте по кілька хвилин з кожного боку. Подавайте блюдо гарячим.

Схожі рецепти

Куряча грудка відбивна з сиром в духовці

Куряча грудка відбивна з сиром в духовці

Куряча грудка відбивна з сиром в духовці — чудове блюдо для сімейного обіду або вечері. Важливо відмітити, що курка запікається під томатами і сиром, що робить блюдо особливо соковитим. опис приготування: Хочу вам показати, як приготувати курячу грудку відбивну з сиром в духовці. Для цього рец...

читати далі
Куряча відбивна по-Махеевскі

Куряча відбивна по-Махеевскі

#Махеев'_чудеса_за_полчаса кількість порцій: 3-4 курячої філе— 1-2 штук Гірчиця російська від "; Махеев'"  — 20 грам ...

читати далі
Куряча відбивна в мультиварці

Куряча відбивна в мультиварці

Якщо у вас під рукою є курка, то ви завжди можете зробити швидке і цікаве блюдо для своєї сім'ї. Варіантів так багато, що вибрати новий рецепт нескладно. дивіться, що вийшло у мене! опис приготування: ділюся рецептом, як приготувати курячу відбивну в мультиварці з ананасами. Завдяки останньому...

читати далі
Відбивна куряча грудка

Відбивна куряча грудка

Приготувати курячу грудку так, щоб вона залишилася соковита всередині - завдання не з простих, хоча на перший погляд здається дріб'язкових. Розповім про те, як приготувати відбивну курячу грудку. опис приготування: Для цього рецепта вам не знадобиться панірування з сухарів або яєчний кляр. Ста...

читати далі
Яловичина відбивна

Яловичина відбивна

Для чого відбивають м'ясо? Для того, щоб його текстура стала м'якою, легше жувати і дала більше соку. Тому, якщо ви хочете отримати такий ефект, то вам буде до речі мій рецепт. пробуйте! опис приготування: Для вас я підготувала інструкцію про те, як приготувати яловичину відбивну тушковану. Сп...

читати далі