Рецепт Куряча відбивна фото

Куряча відбивна
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Морква
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Відбивні

Курячі відбивні найчастіше готують з філе. Щоб вони були соковитими, уважно стежте за м'ясом в процесі приготування. Якщо перетримати птицю на сковороді або в духовці, то філе буде сухим.

Викладіть в тарілку обсмажені кружальця моркви. Потім покладіть куряче філе. Блюдо слід подавати відразу ж, поки куряче філе не охололо. Такі відбивні послужать відмінним вечерею, особливо для тих, хто стежить за своєю фігурою. Щоб дізнатися, як приготувати курячу відбивну, прочитайте цей рецепт.

  • Морква - 200 грам
  • Куряче філе - 1 штука
  • Вапно - 1/2 штуки
  • Прованські трави - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
куряча відбивна - фото крок 1
Куряче філе розрізати вздовж на тонкі пласти. Оберніть його харчовою плівкою і злегка відбийте. Потім натріть філе сіллю і перцем, збризніть соком лайма і залиште маринуватися хвилин на двадцять.
куряча відбивна - фото крок 2
Моркву очистіть і вимийте, наріжте її кружечками. У сковороді розігрійте олію і викладіть в нього морква. Обсмажуйте її, помішуючи, десять хвилин на середньому вогні.
куряча відбивна - фото крок 3
Додайте до моркви пропущений через прес часник і трави. Потім перемішайте і обсмажуйте інгредієнти ще сім хвилин.
куряча відбивна - фото крок 4
Перекладіть моркву з сковороди в інший посуд. Потім викладіть в неї курячі відбивні і обсмажуйте по кілька хвилин з кожного боку. Подавайте блюдо гарячим.

Схожі рецепти