Відбивна куряча грудка
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати курячу грудку так, щоб вона залишилася соковита всередині - завдання не з простих, хоча на перший погляд здається дріб'язкових. Розповім про те, як приготувати відбивну курячу грудку.
Для цього рецепта вам не знадобиться панірування з сухарів або яєчний кляр. Стануть в нагоді сіль і спеції за смаком. Готову грудку можна подати з будь-яким гарніром, а також є з хлібом в якості перекусу. Подавайте м'ясо відразу після обсмажування, щоб зберегти його соковитість і м'якість.
- Куряча грудка - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Вимийте куряче м'ясо і обсушити його з двох сторін паперовими серветками.
2. Викладіть м'ясо в пакет, під плівку або пергамент, потім за допомогою молоточка або качалки відбийте його поступово з усіх боків, але не тонко, а злегка.
3. Вийде щільний шматочок м'яса, не відбивати сильно, щоб не порушити його структуру.
4. Посипте відбивну сіллю і сумішшю перців з двох сторін.
5. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажуйте м'ясо з одного боку 5-8 хвилин, а потім переверніть і обсмажте до готовності.
6. Подавайте курячу відбивну відразу.