Рецепт Відбивна куряча грудка в клярі фото

Відбивна куряча грудка в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі , Відбивні
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

У вас є куряча грудка? - Тоді рекомендую спробувати цей простий рецепт відбивною курячої грудки в клярі! Кляр допомагає досить жорсткою грудях знайти ніжність і ароматність! Спробуйте!

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як зробити відбивну курячу грудку в клярі. Блюдо виходить дуже ніжним і смачним, воно відмінно доповнить будь-який гарнір! А з огляду на той факт, що готується така грудка легко і просто, я вам тим більше рекомендую її приготувати!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
відбивна куряча грудка в клярі - фото крок 1
1. Грудку ріжемо уздовж волокон, відбиваємо кожен шматочок молотком. Солимо і перчимо.
відбивна куряча грудка в клярі - фото крок 2
2. Яйця збиваємо до однорідності з сіллю. Додамо сметану і борошно. Перемішаємо до однорідності, і кожен шматочок занурюємо в кляр перед смаженням.
відбивна куряча грудка в клярі - фото крок 3
3. Смажимо до рум'яності з двох сторін кожну відбивну.
відбивна куряча грудка в клярі - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти