Відбивна куряча грудка в клярі
(покроковий рецепт з фото)
У вас є куряча грудка? - Тоді рекомендую спробувати цей простий рецепт відбивною курячої грудки в клярі! Кляр допомагає досить жорсткою грудях знайти ніжність і ароматність! Спробуйте!
Хочу вам розповісти, як зробити відбивну курячу грудку в клярі. Блюдо виходить дуже ніжним і смачним, воно відмінно доповнить будь-який гарнір! А з огляду на той факт, що готується така грудка легко і просто, я вам тим більше рекомендую її приготувати!
- Куряча грудка - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Грудку ріжемо уздовж волокон, відбиваємо кожен шматочок молотком. Солимо і перчимо.
2. Яйця збиваємо до однорідності з сіллю. Додамо сметану і борошно. Перемішаємо до однорідності, і кожен шматочок занурюємо в кляр перед смаженням.
3. Смажимо до рум'яності з двох сторін кожну відбивну.
4. От і все! Смачного!