Відбивна з курячого філе в подвійному клярі
(покроковий рецепт з фото)
Соковита і смачна відбивна з хрусткою скоринкою готується за 20 хвилин. До неї можна подати свіжі овочі або гарнір на ваш смак. За таким принципом можна готувати відбивну зі свинини і навіть телятини.
Любіть відбивні? Вам потрібно швидке і ситне блюдо? Тоді приготуйте таку відбивну з курячого філе в сухарях. Готується вона дуже швидко, виходить соковитою навіть на другий день. Спробуйте приготувати її за цим рецептом і їжте відразу гарячої. На гарнір можна подати свіжі овочі і не забудьте про соус.
- Куряче філе - 2-4 штук
- Сухарі - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. З курячого філе готуються ніжні відбивні. Їх можна обсмажувати в подвійному клярі, а можна в лізоні. Якщо ви любите хрустку скоринку, то краще обсмажувати в сухарях. Для м'якості можна зробити кляр. Я вибрала перший варіант.
2. Збиваємо окремо два яйця з сіллю і спеціями.
3. В окремий посуд насипаємо сухарі. Тепер відбиваємо філе з обох сторін.
4. Вмочуємо відразу в яйці, потім в сухарях.
5. Потім обвалюють знову в сухарях і відправляємо на сковороду.
6. Обсмажуємо з обох боків до рум'яної скоринки. Смажити краще всього на рослинному маслі.
7. До відбивних можна приготувати часниковий або червоний соус. Найкраще їсти їх відразу гарячими.