Рецепт Відбивна з курячого філе в подвійному клярі фото

Відбивна з курячого філе в подвійному клярі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Соковита і смачна відбивна з хрусткою скоринкою готується за 20 хвилин. До неї можна подати свіжі овочі або гарнір на ваш смак. За таким принципом можна готувати відбивну зі свинини і навіть телятини.

Любіть відбивні? Вам потрібно швидке і ситне блюдо? Тоді приготуйте таку відбивну з курячого філе в сухарях. Готується вона дуже швидко, виходить соковитою навіть на другий день. Спробуйте приготувати її за цим рецептом і їжте відразу гарячої. На гарнір можна подати свіжі овочі і не забудьте про соус.

  • Куряче філе - 2-4 штук
  • Сухарі - 200 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
відбивна з курячого філе в подвійному клярі - фото крок 1
1. З курячого філе готуються ніжні відбивні. Їх можна обсмажувати в подвійному клярі, а можна в лізоні. Якщо ви любите хрустку скоринку, то краще обсмажувати в сухарях. Для м'якості можна зробити кляр. Я вибрала перший варіант.
відбивна з курячого філе в подвійному клярі - фото крок 2
2. Збиваємо окремо два яйця з сіллю і спеціями.
відбивна з курячого філе в подвійному клярі - фото крок 3
3. В окремий посуд насипаємо сухарі. Тепер відбиваємо філе з обох сторін.
відбивна з курячого філе в подвійному клярі - фото крок 4
4. Вмочуємо відразу в яйці, потім в сухарях.
відбивна з курячого філе в подвійному клярі - фото крок 5
5. Потім обвалюють знову в сухарях і відправляємо на сковороду.
відбивна з курячого філе в подвійному клярі - фото крок 6
6. Обсмажуємо з обох боків до рум'яної скоринки. Смажити краще всього на рослинному маслі.
відбивна з курячого філе в подвійному клярі - фото крок 7
7. До відбивних можна приготувати часниковий або червоний соус. Найкраще їсти їх відразу гарячими.

Схожі рецепти