Відбивні з курячого філе в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні з курячого філе в клярі - дуже смачне, ситне і просте блюдо, в його склад входять прості інгредієнти, які є в будь-якому будинку. Відбивні з курячого філе в клярі дуже люблять діти.
М'ясо курки вважається дієтичним, особливо грудка! Відбивні з курячого філе в клярі, рецепт яких нижче, корисні і для дітей, і для літніх, а також людям з різними захворюваннями. Мінімум муки не робить це блюдо борошняних, але приємний відтінок зберігається. Так, що навіть тим, хто сидить на дієті, трохи відбивних з курячого філе в клярі не зашкодить! Особисто я для себе роблю кляр дуже гострим - додаю самі гострі спеції які тільки знайду, а грудку майже не солю. Ефект виходить сильним. Тільки в цьому випадку не забудьте пивом або сухим вином пом'якшити враження Пробуйте, успіхів!
- Куряче філе - 600 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло для смаження - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Куряче філе порізати на тонкі пласти.
Обережно відбити філе.
Приготувати кляр з яєць, молока, борошна.
Відбивні вмочити в кляр з двох сторін.
Обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
Смачного!