Відбивні з курячого філе на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні з курячого філе на сковороді - чергову страву на десять балів! Воно завжди смачне, ніжне, а всілякі соуси надають йому новий смак. Добре поєднується з рисом і вареними овочами.
Відбивні з курячого філе на сковороді потрібно смажити на сильному вогні недовго, а потім дожарівать на слабкому. Якщо ви накриє сковороду кришкою, то скоринка вийде м'якою. Якщо кришкою не накривати, то відбивні з курячого філе на сковороді вийдуть хрусткими. В будь-якому випадку, блюдо готується швидко, а виходить завжди незмінно смачне. Пробуйте, успіхів!
- Куряче філе - 600-800 грам
- Масло оливкове - 30 мілілітрів
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
Філе курки помити, обсушити.
Філе відбити, натерти сіллю, спеціями і залишити на 10 хвилин просочитися.
Відбивну вмочити в збите яйце з 2-х сторін.
Вмочити в борошно з 2-х сторін.
Смажити на сильному вогні 7 хвилин з 2-х сторін. Потім прикрити кришкою і обсмажити ще 10 хвилин на середньому вогні.
Смачного!