Відбивна з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Таку відбивну можна їсти з гарніром, з овочами, як самостійну страву і навіть в якості закуски на бутерброд. Готується відбивна з курячого філе за 25 хвилин і їсти її найкраще відразу.
Відбивні можна готувати з різного м'яса. Найсмачніше - зі свинячої шиї або курячого філе. Курячі відбивні виходять дуже соковиті і ніжні. Готувати їх можна в сухарях або лізоні (яйце з борошном). Відбивна з курячого філе - альтернатива других страв з м'яса і будь-яким бутербродів. Готується вона дуже швидко і залишається ідеально смачної в гарячому і холодному вигляді однаково.
- Куряче філе - 1 штук
- Яйце - 1 штук
- Сухарі - 150 грам
- Рослинна олія - 100 грам (для смаження)
- Спеції - За смаком
1. Куряче філе - ідеальний варіант м'яса для відбивних. Помийте ретельно філе і наріжте його на 2 частини. Кожну частину відбийте кулінарним молотком.
2. Тепер збийте яйце і додайте спеції. Обваляйте в яйці кожну відбивну.
3. Для панірування ще нам знадобляться сухарі. Обвалюють відбивні в сухарях.
4. Відправляємо відбивні на сковороду з розпеченим рослинним маслом. Смажимо на середньому вогні відразу з одного боку.
5. Потім з іншого боку. Коли переверне на зворотну сторону можна накрити кришкою і зменшити вогонь. Відбивні пропарити і стануть ще м'якше, соковитіше і ніжніше.
6. Їсти їх краще відразу зі сковороди - вони з хрусткою скоринкою і дуже соковиті.
7. Ось такі гарні вони в розрізі. Подавайте їх як самостійну страву або з гарніром. Якщо хочете зробити бутерброд і взяти з собою - така відбивна стане ідеальним рішенням. Вона залишатиметься смачною навіть в холодному вигляді.