Рецепт Відбивна з курячого філе фото

Відбивна з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Відбивні

Таку відбивну можна їсти з гарніром, з овочами, як самостійну страву і навіть в якості закуски на бутерброд. Готується відбивна з курячого філе за 25 хвилин і їсти її найкраще відразу.

Відбивні можна готувати з різного м'яса. Найсмачніше - зі свинячої шиї або курячого філе. Курячі відбивні виходять дуже соковиті і ніжні. Готувати їх можна в сухарях або лізоні (яйце з борошном). Відбивна з курячого філе - альтернатива других страв з м'яса і будь-яким бутербродів. Готується вона дуже швидко і залишається ідеально смачної в гарячому і холодному вигляді однаково.

  • Куряче філе - 1 штук
  • Яйце - 1 штук
  • Сухарі - 150 грам
  • Рослинна олія - 100 грам (для смаження)
  • Спеції - За смаком
відбивна з курячого філе - фото крок 1
1. Куряче філе - ідеальний варіант м'яса для відбивних. Помийте ретельно філе і наріжте його на 2 частини. Кожну частину відбийте кулінарним молотком.
відбивна з курячого філе - фото крок 2
2. Тепер збийте яйце і додайте спеції. Обваляйте в яйці кожну відбивну.
відбивна з курячого філе - фото крок 3
3. Для панірування ще нам знадобляться сухарі. Обвалюють відбивні в сухарях.
відбивна з курячого філе - фото крок 4
4. Відправляємо відбивні на сковороду з розпеченим рослинним маслом. Смажимо на середньому вогні відразу з одного боку.
відбивна з курячого філе - фото крок 5
5. Потім з іншого боку. Коли переверне на зворотну сторону можна накрити кришкою і зменшити вогонь. Відбивні пропарити і стануть ще м'якше, соковитіше і ніжніше.
відбивна з курячого філе - фото крок 6
6. Їсти їх краще відразу зі сковороди - вони з хрусткою скоринкою і дуже соковиті.
відбивна з курячого філе - фото крок 7
7. Ось такі гарні вони в розрізі. Подавайте їх як самостійну страву або з гарніром. Якщо хочете зробити бутерброд і взяти з собою - така відбивна стане ідеальним рішенням. Вона залишатиметься смачною навіть в холодному вигляді.

Схожі рецепти