Шматочки курячого філе в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткі пальчики з курячого філе порадують усіх від малого до великого. Ця страва ідеально підходить як для сімейної вечері, так і для дружніх посиденьок біля телевізора. До нього підійде улюблений вами соус.
Шматочки курячого філе в клярі - швидка і легка закуска, якої особливо будуть раді діти. "пальчики" можна їсти руками, вмочати в соус, до того ж курка - відмінне дієтичне м'ясо. Втім, рецепт шматочків курячого філе в клярі може виручити вас і в тому випадку, якщо ви хочете приготувати смачне друга страва. Подані з гарніром, такі шматочки курячого філе будуть відмінним гарячим другою стравою.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Лимон - 1 штука (для гарніру)
1. Наріжте курячу грудку на бажані "пальчики" . Чим менше шматочки - тим швидше вони прожаряться.
2. Підготуйте три миски: одну - з кукурудзяним борошном або крохмалем, другу - зі збитим яйцем, третю - з хлібними крихтами.
3. Кожен шматочок умочіть в борошно, потім в яйце і крихти і випікайте в добре прогрітій сковороді з маслом до золотистого кольору. Масло має бути з товщину пальчиків. Готові шматки викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися від залишків олії.
4. По бажанню (якщо шматочки були досить великі), поріжте філе на більш дрібні шматочки. Подавайте з лимоном, рисом або овочами. Смачного!