Рецепт Шматочки кабачків в клярі фото

Шматочки кабачків в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Африканська кухня , Східна кухня , Марокканська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Страви в паніровці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Шматочки кабачків в клярі я готую зазвичай влітку на дачі прямо в альтанці. Без цього літніх ласощів з хрусткою скоринкою не обходиться жодне літнє застілля. Смачно, корисно, здорово!

Опис приготування:

Шматочки кабачків в клярі добре подати з соусом з майонезу, часнику, лимонного соку і солі з перцем. Можна сметану змішати з дрібно нарізаним кропом і протертим часником. Блюдо досить смачне, але через те, що смажиться у фритюрі кабачки виходять не особливо дієтичними. Я завжди на пікнік на дачі готую подібне блюдо з тільки що зірваних кабачків і завжди воно випаровується. Шматочки кабачків в клярі відмінно поєднуються зі свіжими помідорами. Успіхів і приємного апетиту!

  • Кабачки - 2-3 штук
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Перець - 1/4 чайних ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
шматочки кабачків в клярі - фото крок 1
Кабачки порізати кружальцями.
шматочки кабачків в клярі - фото крок 2
Розкласти по широким мисках: яйця, борошно з перцем і паніровці.
шматочки кабачків в клярі - фото крок 3
Вмочати кабачок в борошно, потім в яйце і в паніровці.
шматочки кабачків в клярі - фото крок 4
Смажити в олії з двох сторін.
шматочки кабачків в клярі - фото крок 5
Подати з соусом.

Схожі рецепти