Шматочки кабачків в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Шматочки кабачків в клярі я готую зазвичай влітку на дачі прямо в альтанці. Без цього літніх ласощів з хрусткою скоринкою не обходиться жодне літнє застілля. Смачно, корисно, здорово!
Шматочки кабачків в клярі добре подати з соусом з майонезу, часнику, лимонного соку і солі з перцем. Можна сметану змішати з дрібно нарізаним кропом і протертим часником. Блюдо досить смачне, але через те, що смажиться у фритюрі кабачки виходять не особливо дієтичними. Я завжди на пікнік на дачі готую подібне блюдо з тільки що зірваних кабачків і завжди воно випаровується. Шматочки кабачків в клярі відмінно поєднуються зі свіжими помідорами. Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачки - 2-3 штук
- Борошно - 1/2 склянки
- Перець - 1/4 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Олія - За смаком
- Сіль - За смаком
Кабачки порізати кружальцями.
Розкласти по широким мисках: яйця, борошно з перцем і паніровці.
Вмочати кабачок в борошно, потім в яйце і в паніровці.
Смажити в олії з двох сторін.
Подати з соусом.