Мексиканський буріто
(покроковий рецепт з фото)
Бурито - дивовижна закуска в мексиканському стилі, яку можна приготувати з будь-якого приводу. Начинки можна варіювати на розсуд. Але тут покажу, як приготувати мексиканський буріто з курочкою.
Треба сказати, що буріто з такою кількістю перчика чилі виходить досить гострим, як і належить в мекіканской кухні. Однак не всім до душі таке загострення пристрастей тому регулюйте кількість перцю самі.
- Картопля відварна - 2 штуки (середнього розміру)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Курка запечена - 50 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Червоний перець - 30 грам
- Перець чилі зелений - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Яйця - 1 штука
- Чеддер - 30 грам
- Тортілья пшеничне - 1 штука
Картопельку наріжте дрібними кубиками і приправте сіллю і спеціями за смаком. Я взяла залишилася від обіду картоплю.
Поріжте дрібно обидва види перцю, цибуля, курку розберіть на волокна. На сковороді розігрійте масло і обсмажте ці продукти.
Додайте картоплю хвилини через 2 і обсмажте все пару хвилин.
Для соусу збийте яйце з 0, 5 столової ложки води, додайте тертий сир, прогрійте в мікрохвильовці пару секунд і перемішайте до однорідності. На корж викладіть соус і покладіть продукти зі сковороди.
Залишилося згорнути наш буріто. Усе, можна дегустувати. Смачного!