Рецепт Мексиканський буріто фото

Мексиканський буріто
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Картопля , Сир , Курка , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Роли
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Бурито - дивовижна закуска в мексиканському стилі, яку можна приготувати з будь-якого приводу. Начинки можна варіювати на розсуд. Але тут покажу, як приготувати мексиканський буріто з курочкою.

Опис приготування:

Треба сказати, що буріто з такою кількістю перчика чилі виходить досить гострим, як і належить в мекіканской кухні. Однак не всім до душі таке загострення пристрастей тому регулюйте кількість перцю самі.

  • Картопля відварна - 2 штуки (середнього розміру)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Курка запечена - 50 грам
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Червоний перець - 30 грам
  • Перець чилі зелений - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 1 штука
  • Чеддер - 30 грам
  • Тортілья пшеничне - 1 штука
мексиканський буріто - фото крок 1
Картопельку наріжте дрібними кубиками і приправте сіллю і спеціями за смаком. Я взяла залишилася від обіду картоплю.
мексиканський буріто - фото крок 2
Поріжте дрібно обидва види перцю, цибуля, курку розберіть на волокна. На сковороді розігрійте масло і обсмажте ці продукти.
мексиканський буріто - фото крок 3
Додайте картоплю хвилини через 2 і обсмажте все пару хвилин.
мексиканський буріто - фото крок 4
Для соусу збийте яйце з 0, 5 столової ложки води, додайте тертий сир, прогрійте в мікрохвильовці пару секунд і перемішайте до однорідності. На корж викладіть соус і покладіть продукти зі сковороди.
мексиканський буріто - фото крок 5
Залишилося згорнути наш буріто. Усе, можна дегустувати. Смачного!

Схожі рецепти