Біфштекс мексиканський
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування біфштекса по-мексиканськи. Чи не складніше в приготуванні, Чи не важко для організму, і дуже смачна страва.
Біфштекс по-мексиканськи приготувати, дуже простий. Основою страви є м'ясо і овочі. До біфштексу добре підійдуть текіла і тортильи. Готувати біфштекс недовго.
- Петрушка - 20 грам
- Перець мелений - 1/4 чайних ложки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Помідори - 250 грам
- Зелена цибуля - 20 грам
- Яловичина - 500 грам
- Часник - 4 зубчики
- Солодкий перець - 1 штука
- Морська сіль - 1/4 чайних ложки
1. Спочатку вибираємо для нашого блюда гарне м'ясо, після того як м'ясо вибрали, його потрібно приготувати до обсмажування. Відокремлюємо м'ясо від жив, і промиваємо у воді. Тепер нарізаємо м'ясо на стейки (обов'язково поперек волокон), кожен шматок треба змастити олією, поперчити і посолити. Потім, на сильно розігріту і суху сковороду викладаємо м'ясо, і починаємо його обсмажувати. Зверху воно повинно підсмажитися, а всередині залишитися рожевим. Обсмажуємо приблизно хвилин десять.
2. Коли м'ясо вже готове, перекладаємо його на тарілку і ставимо в тепле місце (можна поставити тарілку з м'ясом на каструлю, де гаряча вода), для того, щоб м'ясо не охололо.
3. Тепер слід зайнятися овочами. Беремо кілька помідорів, помиємо їх, поріжемо на дольки, і додамо їх до інших овочів, на сковороді протушкувати все приблизно хвилин п'ять. Овочі повинні стати злегка м'якими.
4. Біфштекс викладемо на тарілку, овочі ложем зверху на м'ясо, все це добре прикрашаємо зеленню і подаємо до столу