Рецепт Біфштекс мексиканський фото

Біфштекс мексиканський
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Яловичина
На обід , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування біфштекса по-мексиканськи. Чи не складніше в приготуванні, Чи не важко для організму, і дуже смачна страва.

Опис приготування:

Біфштекс по-мексиканськи приготувати, дуже простий. Основою страви є м'ясо і овочі. До біфштексу добре підійдуть текіла і тортильи. Готувати біфштекс недовго.

  • Петрушка - 20 грам
  • Перець мелений - 1/4 чайних ложки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Помідори - 250 грам
  • Зелена цибуля - 20 грам
  • Яловичина - 500 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Морська сіль - 1/4 чайних ложки
біфштекс більш мексиканський - фото крок 1
1. Спочатку вибираємо для нашого блюда гарне м'ясо, після того як м'ясо вибрали, його потрібно приготувати до обсмажування. Відокремлюємо м'ясо від жив, і промиваємо у воді. Тепер нарізаємо м'ясо на стейки (обов'язково поперек волокон), кожен шматок треба змастити олією, поперчити і посолити. Потім, на сильно розігріту і суху сковороду викладаємо м'ясо, і починаємо його обсмажувати. Зверху воно повинно підсмажитися, а всередині залишитися рожевим. Обсмажуємо приблизно хвилин десять.
біфштекс більш мексиканський - фото крок 2
2. Коли м'ясо вже готове, перекладаємо його на тарілку і ставимо в тепле місце (можна поставити тарілку з м'ясом на каструлю, де гаряча вода), для того, щоб м'ясо не охололо.
біфштекс більш мексиканський - фото крок 3
3. Тепер слід зайнятися овочами. Беремо кілька помідорів, помиємо їх, поріжемо на дольки, і додамо їх до інших овочів, на сковороді протушкувати все приблизно хвилин п'ять. Овочі повинні стати злегка м'якими.
біфштекс більш мексиканський - фото крок 4
4. Біфштекс викладемо на тарілку, овочі ложем зверху на м'ясо, все це добре прикрашаємо зеленню і подаємо до столу

Схожі рецепти