Мексиканський квасолевий суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Мексиканський квасолевий суп відрізняється від звичного для нас обідньої страви своєю гостротою, яка не всім може припасти до вподоби. Тим же, хто любить гостріше, цей супчик 100% сподобається!
Перед вами - простий рецепт приготування мексиканського квасоляного супу з фрикадельками. Спершу варимо в м'ясному бульйоні квасоля практично до готовності. Додаємо в бульйон картоплю, перець чилі, морква і селера. Трохи пізніше закладаємо фрикадельки і зелень. В кінці додаємо в суп обсмажені в олії і з'єднаний з борошном цибулю. Хай щастить!
- Квасоля сушена - За смаком (червона або біла)
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Селера - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Перець чилі - 1 штука (маленький)
- М'ясний фарш - 1 За смаком
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Спеції - 1 За смаком(koriandr, зіра, часник)
- Бульйон м'ясний - 1 За смаком
Попередньо замочіть в холодній воді квасоля. Найкраще на всю ніч.
Засипаємо в каструлю квасоля, додаємо лавровий лист і трохи спецій. Вливаємо м'ясний бульйон, доводимо до кипіння і варимо до готовності. Потім додаємо порізані кубиками овочі: картопля, морква і селера. Також кладемо подрібнений перець чилі.
М'ясний фарш замішуємо з коріандром, зирой і часником. Формуємо фрикадельки і опускаємо їх в суп.
Через 10 хвилин додайте подрібнену зелень.
Ріпчасту цибулю подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі. Засипаємо ложку борошна, перемішуємо і додаємо пару ложок бульйону. Перекладаємо масу в суп. Перемішуємо і знімаємо з вогню.
Смачного!