Рецепт Мексиканський суп з куркою і рисом фото

Мексиканський суп з куркою і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Птах , Курка
Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.

Як тільки за вікном опускається температура, суп відразу стає одним з найулюбленіших і затребуваних. Розповім про рецепт мексиканської кухні, як приготувати мексиканський суп з куркою і рисом.

Опис приготування:

Для цього супу можна сміливо використовувати заморожені овочі, які продаються зараз в кожному супермаркеті. Подавайте його обов'язково гарячим, а до нього спечіть традиційні коржі. Основа бульйону - це курячий бульйон, який можна приготувати заздалегідь.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Сушений орегано - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Консервовані томати - 450 грам
  • Курячий бульйон - 6 склянок
  • Заморожена кукурудза - 1 Склянка
  • Довгозернистий рис - 1/3 склянки
  • Відварене куряче м'ясо - 300 грам
  • Braai - 0, 5 пучка
мексиканський суп з куркою і рисом - фото крок 1
1. Наріжте кубиками цибулю, розігрійте каструлю з рослинним маслом і викладіть цибулю, додайте до нього орегано, готуйте 4-5 хвилин.
мексиканський суп з куркою і рисом - фото крок 2
2. Викладіть до цибулі консервовані томати, нарізані шматочками, кукурудзу, промитий рис, влийте бульйон. Доведіть все до кипіння, а потім варіть на слабкому вогні близько 20 хвилин. Додайте в суп відварене куряче м'ясо, за смаком посоліть і поперчіть.
мексиканський суп з куркою і рисом - фото крок 3
3. Готовий суп розлийте по тарілках, прикрасьте свіжою кінзою і подавайте з коржиками.

Схожі рецепти