Мексиканський суп з куркою і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Як тільки за вікном опускається температура, суп відразу стає одним з найулюбленіших і затребуваних. Розповім про рецепт мексиканської кухні, як приготувати мексиканський суп з куркою і рисом.
Для цього супу можна сміливо використовувати заморожені овочі, які продаються зараз в кожному супермаркеті. Подавайте його обов'язково гарячим, а до нього спечіть традиційні коржі. Основа бульйону - це курячий бульйон, який можна приготувати заздалегідь.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Сушений орегано - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Консервовані томати - 450 грам
- Курячий бульйон - 6 склянок
- Заморожена кукурудза - 1 Склянка
- Довгозернистий рис - 1/3 склянки
- Відварене куряче м'ясо - 300 грам
- Braai - 0, 5 пучка
1. Наріжте кубиками цибулю, розігрійте каструлю з рослинним маслом і викладіть цибулю, додайте до нього орегано, готуйте 4-5 хвилин.
2. Викладіть до цибулі консервовані томати, нарізані шматочками, кукурудзу, промитий рис, влийте бульйон. Доведіть все до кипіння, а потім варіть на слабкому вогні близько 20 хвилин. Додайте в суп відварене куряче м'ясо, за смаком посоліть і поперчіть.
3. Готовий суп розлийте по тарілках, прикрасьте свіжою кінзою і подавайте з коржиками.