Салат «мексиканський» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Салат "мексиканський" з куркою мені подобається так сильно, що я не підберу слів для його опису. Ostrenьkiй, свіжий, повний смаків і запахів, "мексиканський" салат з куркою - для мене салат номер один
Куряче м'ясо зі смачним мексиканським соусом і свіжими овочами, подане в свіжоспеченої мексиканської тортілья - це рай на землі, повірте. Важко уявити собі салат смачніше. Не буду витрачати час на епітети і опису, а краще відразу розповім, як приготувати салат "мексиканський" з куркою - його треба готувати і пробувати, а не читати про нього!
- Куряче філе - 800 грам
- Селера - 1 штука
- Цибуля зелена - 2 штуки
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Перець болгарський червоний - 1/2 штуки
- Перець болгарський помаранчевий - 1/2 штуки
- Гостра перцева паста - 2 чайних ложки
- Майонез - 1/2 склянки
- Сік лайма чи лимона - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - - За смаком
Готове куряче філе (краще запечене або обсмажене на грилі, але можна і відварне) зрозумілою Валог.
Всі овочі і зелень нарізаємо дрібними кубиками, кладемо в салатницю.
В окремій мисочці змішуємо гостру перцеву пасту (продається в супермаркетах, можна приготувати самому, подрібнивши в блендері пекучі перці), майонез, сік лимона або лайма, сіль і перець.
Змішуємо овочі, соус і курку в салатниці.
Перемішуємо.
Подавати салат для автентичності краще на мексиканській кукурудзяної виноградному. Смачного!