Мексиканський салат з кукурудзи і квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Мексика - це розсип бобових рослин, перців і кукурудза, звичайно. Все це є в даному блюді. У вас вийде свіжий салат з одного боку, а з іншого він дуже ситний. Вам сподобається цей рецепт.
Я описала, як приготувати мексиканський салат з кукурудзи і квасолі. Він стане ідеальним доповненням для м'яса на грилі або вогні. А іноді цією стравою можна наїстися в обід, адже в складі ще є сир. Свіжі качани замініть на консервовану кукурудзу, тільки злийте воду і все обсушити. Буде смачно!
- Квасоля чорна або червона консервована - 450 грам
- Сир - 120 грам
- Перець халапеньо - 1 штука
- Кукурудза, початок - 4 штуки
- Braai - 1 пучок
- Чилі порошок - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сік лайма - 60 мілілітрів
1. Заздалегідь відваріть кукурудзу до готовності. Потім зробіть заправку: перемішайте масло, майонез, сіль, перець, сік і чилі порошок.
2. Тепер дрібно наріжте кінзу і перець. Потім змішайте їх з квасолею і кукурудзою. Також додайте розсипчастий сир.
3. Інгредієнти перемішайте в салатниці.
4. Потім салат перемішайте з заправкою. Смачного!