Мексиканський салат з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанський живильний мексиканський салат з квасолею дуже хороший для тих, як ладу postnichaet. Він зовсім не гострий, просто наявність кукурудзи і квасолі натякає на його мексиканське походження.
Мексиканський салат з квасолею можна зберігати в холодильнику. В цьому випадку потрібно з'єднати овочі і не перемішуючи закрити плівкою і поставити в холодильник. Заправляти спеціями я рекомендую на власний смак. Робіть це обережно, додаючи спеції потроху. Перед подачею салат перемішати. Мексиканський салат з квасолею досить калорійний, містить багато рослинного білка. Він може бути хорошим перекусом в середині дня, якщо ви нічого не маєте проти бобових. Успіхів і приємного апетиту!
- Квасоля - 400 грам
- Кукурудза - 400 грам
- Вапно - 2 штуки
- Солодкий перець - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 штука
- Салат - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
Підготувати продукти.
Квасоля і кукурудзу дістати з банок і обсушити.
Порізати перець брусочками, дрібно нашаткувати цибулю, зелень і порізати лайм тонкими часточками.
У мисці перемішати всі овочі з оливковою олією і 2 ст. Ложками соку лайма.
Листя салату порвати на шматочки.
Зверху на листя салату викласти овочі. Все перемішати. Смачного!