Мексиканський овочевий салат
(покроковий рецепт з фото)
Я люблю мексиканський овочевий салат за те, що в нього входить авокадо. Авокадо будь-яку страву робить ніжним і приємним. Адже це природний замінник масла, повний корисних речовин! Спробуйте самі!
Овочі на мексиканський салат потрібно порізати крупно. Салат краще порвати руками, щоб не гірчить. Заправка робиться в окремій мисці: змішайте масло з соком лайма чи лимона і додайте спеції. Салат заправляють відразу перед подачею. Кінзу можна замінити петрушкою. Якісь овочі можна замінювати або просто обійтися без них. Наприклад, зелений горох не завжди буває під рукою. Успіхів і приємного апетиту!
- Салат "ромайн" - 1 штука
- Помідори черрі - 1 Склянка
- Авокадо - 1 штука
- Огірок довгий - 1 штука
- Цибуля - 1/2 штуки
- Кукурудза - 1 Склянка
- Зелений горіх - 1 Склянка
- Braai - 1/3 штуки (пучок)
- Соус "табаско" - 1/2 чайних ложки
- Оливкова олія - 1/3 склянки
- Вапно (сік) - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
Приправи для заправки салату.
Приготувати заправку.
Змішати всі овочі в мисці.
Полити заправкою і перемішати.
Смачного!