Салат з квасолі і кукурудзи
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам сьогодні, як приготувати салат з квасолі і кукурудзи. Так, так, він неймовірно смачний, ви вже не сумнівайтеся! Я його навіть гостям на свято подавала, і він всім сподобався. Свіжо і смачно!
Хочу вам розповісти, як приготувати салат з квасолі і кукурудзи. Смачно, ситно, і як же красиво виглядає. Встояти неможливо! Подавайте його разом з м'ясними стравами. Це відмінне і здорове доповнення до страви, чудовий гарнір до шашликів, наприклад!
Тут я використовую свіжу кукурудзу, яку відварюю, тому готується салат довго. Але якщо немає часу, просто беріть консервовану кукурудзу.
- Квасоля консервована - 200 грам
- Зелень - 1 пучок
- Кукурудза відварена - 2-3 штук (або консервована, приблизно стільки, скільки і квасолі)
- Помідори - 3 штуки
- Перці червоні - 3-4 штук
- Лук червоний - 1 штука
- Вапно - 2 штуки
- Масло оливкове - За смаком
- Спеції - За смаком
- Перець гострий зелений - 0.5 штуки
- Часник - За смаком
1. Ось так виглядають наші інгредієнти.
2. Підготуємо їх: всі овочі і зелень промиємо і дрібно наріжемо. Кукурудзу відварити (годину 3) і остудити, окреме Зерно. Якщо використовуєте консервовану, то просто злийте рідину і висипте її в салатницю.
3. Поріжемо дрібно всі інгредієнти і змішаємо в салатниці.
4. Змішаємо тепер соус: сік лайма, масло і спеції. Заливаємо салат.
5. Перемішаємо і подамо салат до столу! Смачного!