Салат з кукурудзи і курки
(покроковий рецепт з фото)
Покажу, як приготувати салат з кукурудзи і курки, запечених на грилі. Характерний смак "з димком" забезпечений. Решта інгредієнти для салату також готуються на грилі. Спробуйте і насолодіться!
Відразу слід зазначити, що якщо у вас немає гриля, можна використовувати звичайну духовку. Курку можна обсмажити на сковороді. Якщо лінь морочитися з кукурудзою, використовуйте консервовану. У будь-якому поєднанні салат виходить дуже незвичайним і смачним! подавайте теплим!
- Кукурудза - 2 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Куряча грудка - 2 штуки
- Sparzha - 100 грам
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Сіль і перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Попередньо замочіть кукурудзяні качани на 15 хвилин в холодній воді. Це робиться для того, щоб кукурудза краще присмажився на грилі і не підгорає.
Курячі грудки злегка відбийте. Змастіть оливковою олією і присипте спеціями ос усіх боків.
Перець і кабачок промийте, наріжте смужками.
Викладіть овочі, курку і кукурудзу на розігрітий гриль. Будьте уважні і постійно перевертати інгредієнти. Крім того, Будьте уважні, адже овочі готуються швидше за все. Обсмажуємо все до готовності. Даємо охолонути.
Викладаємо на широку тарілку обсмажені овочі. Кукурудзу очищаємо і відправляємо зерна на тарілку. Поливаємо оливковою олією і лимонним соком.
Красиво нарізаємо курку і викладаємо зверху. Смачного!