Мексиканський сочевичний суп
(покроковий рецепт з фото)
Уявити мексиканську кухню без бобових і гостренькі ноток досить складно, згодні? Ось якраз хочу поділитися з вами нескладним і дуже цікавим рецептом апетитного супчика на обід.
Перед вами покроковий рецепт приготування мексиканського чечевичного супу з перцем поблано (анко). Інгредієнтів мінімум, процес простий, а результат вас обов'язково порадує Всім любителям пробувати щось новеньке, рекомендую повторити рецепт в домашніх умовах.
- Poble - 1 штука
- Халапеньо - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сочевиця - 1.5 склянки
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Вода або бульйон - 4-4.5 склянки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Ось наш набір інгредієнтів. Поблано очистіть від насіння, викладіть на фольгу і відправте в духовку на пару хвилин. Після подрібніть. Нам знадобиться приблизно 2 ложки.
2. Сочевицю замочіть в холодній воді на 10 хвилин. Після промийте і відкиньте на друшляк.
3. Цибулю очистіть, подрібніть, викладіть в каструлю з розігрітим маслом. Туди ж відправте часник і подрібнений халапеньйо за смаком.
4. Додайте поблано і трохи кумина.
5. Викладіть сочевицю, влийте бульйон або воду.
6. Варіть хвилин 25-30 до м'якості сочевиці.
Смачного!
Смачного!