Рецепт Мексиканський сочевичний суп фото

Мексиканський сочевичний суп
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Гостре
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Уявити мексиканську кухню без бобових і гостренькі ноток досить складно, згодні? Ось якраз хочу поділитися з вами нескладним і дуже цікавим рецептом апетитного супчика на обід.

Опис приготування:

Перед вами покроковий рецепт приготування мексиканського чечевичного супу з перцем поблано (анко). Інгредієнтів мінімум, процес простий, а результат вас обов'язково порадує Всім любителям пробувати щось новеньке, рекомендую повторити рецепт в домашніх умовах.

  • Poble - 1 штука
  • Халапеньо - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сочевиця - 1.5 склянки
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Вода або бульйон - 4-4.5 склянки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
мексиканський сочевичний суп - фото крок 1
1. Ось наш набір інгредієнтів. Поблано очистіть від насіння, викладіть на фольгу і відправте в духовку на пару хвилин. Після подрібніть. Нам знадобиться приблизно 2 ложки.
мексиканський сочевичний суп - фото крок 2
2. Сочевицю замочіть в холодній воді на 10 хвилин. Після промийте і відкиньте на друшляк.
мексиканський сочевичний суп - фото крок 3
3. Цибулю очистіть, подрібніть, викладіть в каструлю з розігрітим маслом. Туди ж відправте часник і подрібнений халапеньйо за смаком.
мексиканський сочевичний суп - фото крок 4
4. Додайте поблано і трохи кумина.
мексиканський сочевичний суп - фото крок 5
5. Викладіть сочевицю, влийте бульйон або воду.
мексиканський сочевичний суп - фото крок 6
6. Варіть хвилин 25-30 до м'якості сочевиці.
Смачного!

Схожі рецепти